Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verteltassen bij de groepen 3Dit schooljaar is er weer hard gewerkt aan de verteltassen bij de groepen 3. Juf Eline heeft met een groep ouders samen aan de verteltassen gewerkt! De tassen zijn gekoppeld aan onze taalmethode: TAALVERHAAL. In de tassen zit: een voorleesboek, een informatief boekje, 4 verschillende spelletjes en een logboek. Kom maar eens kijken!

 Zo is er al een tas: over Okko (de papegaai van tante jet) en over de uitvinder Willie Wortel.
Er zijn nog 2 tassen in de maak; een verteltas over Nederland en een over ridders en kastelen.De ouders werken ongeveer 5 dinsdagochtenden aan de tas en presenteren hem daarna in de klas van hun eigen kind. Natuurlijk mogen deze kinderen de tas dan als eerste mee naar huis nemen om hem te testen!Vorige jaren zijn er ook al tassen gemaakt, die we nog steeds
uitlenen aan kinderen! Hopelijk kunnen we hier nog lang mee door gaan!
De ouders die tot nu toe geholpen hebben: SUPER! Alvast bedankt!