Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groepen 6 en 7 naar de Efteling!De laatste grote SCHOOLREIS van dit schooljaar! Op naar de Python, de Vogelrock, Villa Volta...en nog veel meer! Alle leerlingen uit de groepen 6 en 7 liepen samen naar de Steijnlaan, daar vertrokken alle bussen om 09.00 uur naar super-pretpark de EFTELING bij Kaatsheuvel.....heb je de plattegrond meegenomen?

 Wij gingen met de bus naar de Efteling toe toen wij in de bus waren was het wel een beetje saai, maar toen wij daar waren in de Efteling was het een beetje druk. mijn meester Martijn Greiner van groep 6c had gezecht dat de vogelrook rechts was en toen gingen wij de weg nemen wie de meester wij dus toen waren wij terecht gekomen in het sprookjesbos en daar waren alleen maar kleine kinderen en daar waren wij dan 15 min maar toen waren wij bij de vogelrok,de halve maan,de python,Joris en de draak, de vliegen de Hollander daar was het echt mega druk horen in de bobslee.
Dat was mijn verhaal over de Efteling
Oumaima groep 6cGroeten uit de Efteling! Het is hier super!
Mazlum, Fernando, Raif, Boutaina, Sana,Ouafa en juf Melanie
Hoi
het was geweldig in de efteling ! maar dat kwam meschien omdat ik een heel leuk groepje heb ! ik ben ook in hele leuke dingen geweest. eerst heefd meester martijn mij in het sprookjes bos gelokt hhhhhhhhhhh en toen ben ik in de vogelrok geweest en toen gingen we naar de halfe maan en toen gingen we naar
de python het was geweldig toen gingen we naar joris en de draak en man wat ging die hard zeg ! toen gingen we naar de vliegende hollander en je moest eens weten hoe eng maar leuk het was !!!!!!!!
toen ingen we naar de piranja toen we ergens stil stonden er een paar jongens ons een duwtje tegeven en gingen wij voor uit en hun stonde stil wij zeiden nog dankje wel toen we daar mee klaar waren gingen we naar de bobslee baan toen gingen we naar de bus en raad eens 2x fille en voor een open brug gestaan maar voor de rest was het geweldig !
Amina Harrasse 6cWij gingen naar de efteling,mijn groepje was Yousef,Oumaima,Ichraq,Kubra C, en ik. Maar we gingen met 2 gropejes lopen de 2e groepje was Soukaina,Amina,Sewal,Amal,Eslem,Kubra K. De begeleiders waren de moeder van Amal en de moeder van Eslem.Eerst gingen wij naar de Sprookjesbos dat was door meester. Daarna gingen wij naar de Vogelrok die ging heel snel en er waren veel mooie lichten kleur licht glitter licht je ging in de mond van de vogel en je trilde helemaal.En daarna gingen in de python die ging op de kop als je op de kop gaat ga jij helemaal mee en als je scheef een koprol maakt ga je je hofd stoten heel snel en je krijgt kriebels in je buik als snel naar beneden gaat.En dan de Halve maan die ging heel hoog. De potten die helemaal draaien.Die walfis was tijdevrspilling. de bobslee was echt leuk je ging scherpe bochten maken.En de piranha Yousef en ik gingen in die waterval.En we hebben nog veel meer leuke acctractie!!!!!!
Mohammed 6cwij gingen naar de efteling het was heel erg leuk wij hadden de groepen in 4 stukken verdeelt en er kwamen 6 of 7 mensen in die groepen en ik zat in een groep mohammed , oumaima, ik zelf, ichraq ,yousef en er zat nog een groep naast ons die kwammen met ons mee wij moesten samen lopen met die kinderen die kinderen waren soukaina, en eslem , amal , kubra k ,sewal , amina en onze begleider was moeder van amal en de andere begleider van de andere groep was moeder van eslem wij gingen met ze alle in de python,vogelrok, vliegendeholander,joris en de draak,maar als eerst gingen wij naar de sprookjesbos en wij wisten niet waar de uit gang was en toen vonden wij de uit gang wel toen en dan gingen wij met ze alle in de atractie het was heel erg leuk en vooral met mohammed en yousef zij zijn het leukste jongens vande klas en de grappigste jogens en wij waren ook inde piranya ge gaan doei doei door kubra c 6c enhet waserg leuk heel
kubra c 6c

hallo allemaal het was het was heel leuk in de efteling!!! er waren heel leuke attractie en ze waren heel leuk ik ging in de pyton het was heel leuk en in de joris en de draak
nurdane 6bDoor extra attracties (files en veel regen) kwamen de groepen 6 en 7
pas om 8 uur allemaal weer terug in Den Haag...
Meer foto's en video in het komende WERELDNIEUWS!
Nog even naar de Efteling?
Klik hier verder naar de Efteling-website!customisable counter