Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CEES in de ruimte.....start van ESA-Delta projectDe groepen 4 en de groepen 7 zijn vrijdag met CEES een echt ruimtevaart-project gestart. Planeten, sterren, astronauten en kosmonauten, raketten en nog veel meer...
Als eerste mocht iedereen met meester Rien gaan aftellen om het ruimtevaartproject te lanceren...kijk verder voor foto's en de link naar de Delta-op-school-website!

 


Het ESA-Delta active-team bestaat uit meester Rien, juf Oznur en meester Aglad; met voor de start van dit project assistentie van Azdin uit groep 8a. Samen met de leerlingen van de groepen 4 en 7 werden vandaag de planeten op hun plek gezet, eerst de planeten 'vlakbij' de zon, maar al gauw waren we al verder dan de speelplaats....

het was heel leuk
we gingen over planeten heben en over astrenouten heben en we gingen een filmpje kijken het heete de raket en we heben speletjes gezien en we haden boeken gezien.
Kadir en Meryem groep 4b
Klik hier verder naar de Delta op school website