Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Middag voor de ouders bij de groepen 2 en 6Op vrijdag 9 september veel belangstelling van de ouders bij de informatie en kijkles bij de groepen 6 en ook bij de groepen 2. Alles over eten en drinken op school, afspraken en schooltijden. Leerlingen van de groepen 6 gingen samen met de ouders nog een gelukspoppetje maken....voor veel geluk en wijsheid in het nieuwe schooljaar!

 


De juffen van de groepen 2 hadden de ouders verzameld in 2 klaslokalen.
Er waren veel ouders gekomen; een gezellige, maar ook warme welkommiddag!
De ouders van de leerlingen uit de groepen 6 kregen eerst alle informatie
voor de groepen 6 te horen in de aula.
Daarna aan de slag; samen in de klas een echt gelukspoppetje maken!ik vond het een leuke les met alle ouders.
irem 6d

Ouderavond was erg leuk maar wel ziellig dat mijn moeder niet kon komen.
Maar alle moeders geen me helpen dat is wel leuk.
salma 6dhet was zo gezellig en amusant om popetjes te maken! het was ook leuk omdat onze moeders was met ons, om ons te helpen.
Diana 6Dwe gingen een gelukspoppetje maken en we gingen oogjes ook andere dingen maken.de ouders kwamen en toen werd het heel lawaaierig.de ouders hielpen ook mee. ik vond het heel leuk vandaag op school.
doei toedeloe francess 6b


customisable counter