Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezoek van ADO Den Haag op Onze WereldNa alle gewonnen wedstrijden bij de CRUYFF COURTS zijn leerlingen uit de groepen 8 van Basisschool Onze Wereld het beste voetbalteam van Den Haag!! ARNE MEERMAN van ADO DEN HAAG kwam de heren nog even extra feliciteren en nam zomaar een serie kaarten mee voor de komende wedstrijd van ADO DEN HAAG aanstaande zondag!

 


Toen we aan het rekenen waren kwamen meester slobodan en meester rodger en meester olaf en meester rien en theo.Ze hadden ons naar de overkant gebracht.We gingen daar onze tenue aantrekken en we gingen foto's maken. Er kwam een man van Ado Den haag. We hadden tickets gekregen van die man om op zondag naar het wedstrijd van Ado Den haag te gaan.Eigenlijk zouden er profvoetballers van Ado den haag komen,maar die hadden een blangrijke training voor zondag tegen Rkc Waalwijk. we hopen dat Ado Den Haag gaat winnen!!!!!!.We hopen dat Sparta Rotterdam gaat verliezen van utrecht dan gaat Ado Den Haag niet degraderen.
Seyid 8DDe voetbaltoernooi Die we op 't Teniersplatsoen en 't Laakveld hadden gewonnen kregen we eindelijk onze beloning voor al die moeite.Op 16 April 2010 werden we van onze klassen gehaald.We werden naar het gebouw van 1 tm 4 gebracht. En toen kregen we onze 'ONZE WERELD' Voetbaltunues waarmee we voetbal 'SHOTS' gingen maken toen zagen we een man van Ado Die 11 tickets in z'n hand had. En raad eens wie dat heeft Gekregen?? Natuurlijk de 9 voetbalprofs! En onze Trainers. Ojaaaaaaaah! We weten nu ook dat Meester Ton de Trainer was van Christian Kum... GEWELDIG!!
Maar we moeten weer verder met ons leven ;)
DOEII :)Safak & Enes 8C!

we waren aan het rekenen en toen kwamen meester Slobedan en meester Rodger en meester Olaf met meester Rien en meester Theo ons ophalen en gingen we naar de overkant waar groep 1 tot en met 4 groep is daar zagen we een man van ado denhaag hij had tickets van ado denhaag in zijn handen toen gingen we naar een plek waar buiten is gingen we zitten en toen kwam meester Slobedan met de tenues en moesten we het aan doen en vervolgens ging de man van ado denhaag vertellen waarom hij hier was en hij zei dat de profvoetballers ook zouden komen maar zij hadden een belangrijke training want zij gaan zondag tegen rkc waalwijk en toen gingen we foto's maken en video's en toen kregen we de kaartjes van de man en mochten we weer naar de klas.en we hopen dat ado Denhaag gaat winnen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! en sparta Rotterdam gaat verliezen.
berkay 8d
Toen we aan het rekenen waren kwamen meester Olaf meester Slobodan meester Rodger met meester Rien en Theo.Ze hadden ons naar de ovekant gebracht.Daar hadden we foto's gemaakt.Er zouden eigenlijk profvoetballers van ADO Den Haag komen maar die hadden een belangrijke training.We hebben tickets gekregen om zondag naar het wedstijd van (�`�._.�ADO Den Haag�._.���)te gaan.
ADO Den Haag - Rkc We hopen dat ADO Den Haag gaat winnen!!!!!!!!!!!!Sparta Rotterdam moet verliezen van Utrecht dan gaat ADO Den Haag niet degraderen
Furkan 8D

Meer weten? Klik hier door!
Website ADO DEN HAAG
Website Cruyff Courts