Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juffen en meesters zingen voor WARCHILDOp vrijdagavond 15 oktober was er voor de juffen en meesters van Basisschool Onze Wereld een muzikale start van de herfstvakantie...in de BAZART op de Loosduinse weg was een exclusief optreden van HEADLIFE! Samen zingen en dansen op deze avond met een goed doel; met collectes en donaties werd op deze muzikale avond
meer dan 1000 euro opgehaald voor WARCHILD.

 
HEADLIFE zanger en gymmeester Slobodan zong samen met juf Fari´┐Żl, meester Olaf zong Saturday Night op vrijdagavond, meester Theo in duet samen met meester Rien, meester Nico speelde mee op piano en meester Henk op basgitaar. De avond werd natuurlijk afgesloten met een spetterend concert door de band HEADLIFE!Meester Ton bedankte iedereen voor alle inzet op deze warme avond. Met collectes en donaties werd op deze avond meer dan 1000 euro voor WARCHILD opgehaald. Op initiatief van T-MOBILE staan in de beide schoolgebouwen inleverboxen voor oude mobieltjes; de opbrengsten hiervan gaan ook naar WARCHILD.
Het totale geldbedrag van alle acties op Onze Wereld zal binnenkort officieel worden overhandigd aan WARCHILD.
Daar hoor je meer over!

customisable counter