Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juf Mieke en juf Pauline 25 jaar op Onze Wereld!Juf Mieke Jansen en juf Pauline Hoogeveen werken 25 jaar op Basisschool Onze Wereld. De kinderen , ouders/verzorgers en het team zijn Mieke en Pauline dankbaar voor al die jaren op Onze Wereld . Zij betekenen veel voor de school door hun grote inzet , kwaliteit en betrokkenheid. Door hun respectvolle manier van omgaan , hun humor en enthousiasme!

 
Mieke Jansen en Pauline Hoogeveen 25 jaar op Onze Wereld !

De kinderen , ouders/verzorgers en het team zijn Mieke en Pauline dankbaar voor al die jaren op Onze Wereld . Zij betekenen veel voor de school door hun grote inzet , kwaliteit en betrokkenheid. Door hun respectvolle manier van omgaan , hun humor en enthousiasme . De slogans die Onze Wereld sieren , zoals : "ONZE WERELD MAAK JE ZELF ��MAAR VOORAL OOK SAMEN ! "en "SAMEN MAKEN WE ONZE WERELD STERK " , zijn in ieder geval op Mieke en Pauline van toepassing .
Mede door hen is Onze Wereld een school waar we trots op mogen zijn .
Mieke en Pauline bedankt voor alle mooie jaren en we hopen dat er nog nog veel mogen volgen .
customisable counter