Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meester Ton genomineerd voor de Lucas Onderwijs Prijs 2010Waarom is meester Ton nooit genomineerd voor de Lucas Onderwijs Prijs? Dat vroeg oud-leerling en inmiddels vader Bilal zich af. Op eigen initiatief - maar ongetwijfeld gesteund door meer ouders van Onze Wereld - heeft hij directeur
meester Ton Hendriks genomineerd voor de Lucas Onderwijs Prijs.

 


Bilal, vader van Sa�d uit 2a en Semih uit 1d en zelf ook oud-leerling vindt het nodig. Directeur Ton Hendriks moet in aanmerking komen voor de Lucas Onderwijs Prijs. Op de vraag waarom antwoordt Bilal: �Het is onbegrijpelijk dat dit nog niet eerder is gebeurd. Al 38 jaar is meester Ton de directeur van Basisschool Onze Wereld. Al 38 jaar betekent hij heel veel voor de kinderen in Transvaal, hun ouders en verzorgers en daar-mee ook voor de wijk. Iemand die met zoveel overtuiging en betrokkenheid leiding geeft aan ��n van de grootste scholen van de Lucas hoort zo�n prijs te krijgen.�Nou maar even afwachten....want de jury kiest uit alle genomineerden natuurlijk de beste.
De Lucas Onderwijs Prijs bestaat uit twee prijzen: ��n voor het primair onderwijs en ��n voor het voortgezet onderwijs. Vader Bilal mocht voor de camera vertellen waarom hij nou juist meester Ton heeft voorgedragen. Meester Ton was blij met de nominatie maar benadrukte gelijk dat we het op school vooral samen moeten doen! Onze Wereld maak je zelf....maar vooral samen!

De prijsuitreiking van de Lucas Onderwijs Prijs zal zijn op vrijdag 16 april 2010 om vier uur.
Daarna weten we of meester Ton echt gewonnen heeft.
Maar voor nu: gefeliciteerd met de nominatie!