Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SCHOOLREIS: Groepen 3, 4 en 5 naar Blijdorp!Ook op vrijdag 7 juni 2013; 7 bussen vulden de Scheepersstraat! Alle leerlingen uit de groepen 3, 4 en 5 van Basisschool Onze Wereld gingen op schoolreis naar Blijdorp in Rotterdam. Een dag lang mooie en bijzondere dieren kijken, spelen en klauteren in de speeltuin en nog veel meer...klik verder voor veel Blije foto's!

 


ik vond het heeeel leuk ik heb veel dieren gezien en veel plezier gehad.
ruveyda 4a

deze schoolreis was echt leuk ik wil dat we ook bij groep 5 kan..
yagmur 4d

MOOI VOTO
AZRA 3A

het was super leuk ik was niet bang ons groep zat ruweda aran anastasiya jasper vitoriya aren leeuw t ijger ijsje lekker
aleyna 4a karakaya

ik vond schoolreis leuk omdat je dieren kon zien die je niet op straat kan zien
en de speeltuin was ook heel erg leuk
seyda groep 5b

hahA HEERLIJK IN BLIJDORP
ANISSA 5C

Het was echt leuk������
Taner 5d

hallo ik ben MERVE uit groep 5c.
ik vond schoolreis heel leuk.wand erwaaren zeebras,slang,vis,krokodil.ik was van sommege dieren bang.wand ze waaren eng. erwaaren ook vogels maar dan echte rare vogels.die dag was in roterdam heel en heeeeeeeeeeeeeeeeeeel warm. en er was oooooooooooooooooooooooook leeuwen die heeen en weeeeer ging
en het einde
merve groep 5c

Het was leuk in de dierentuin ik zag gorillas en apen en een witte tijger ik hoop het dat jullie het leuk hadden Gr Emre Akdemir van 4a de beste school van groep 4!!!!
jeej.Emre Akdemir 4a

de schoolreis washeel leuk en spannend we gingen in de glaaibaan we zage de ijsbeer
en slangen.de leeuwen waaren gevaarlijk
muharrem5c

het was echt super!
basak 5c

het was heel leuk en super!
dilara 5c

HET PLEZIER SPAT VAN DE FOTO'S .ZE SPREKEN VOOR ZICH .
MEESTER TON

Hallo 4b ik vond vrijdag heeeeeeeel leuk en gezelig
ik heb heeeeeeeel veel plezier gehad
Safiya 4b !!!!!!!!!!We gingen vrjdag 7 juni met de bus naar blijdorp. in rotterdam toen we aankwamen gingen we eten en toen gingen we naar de dieren kijken eerst gingen we naar speciale vogels ze waren heel schattig toen gingen we over een lange brug lopen die heelemaal stijl omhoog was. we moesten heel nodig naar de wc, we gingen naar de apen en de gorrilas toen mochten we lekker snoepen! en we mochten naar een giga speeltuin!! heel leuk ik ging van een heele lange glijbaan glijen en ik ging met Maissa tikertje spelen en ik ging schommelen echt heel leuk! maar toen gingen we naar de dieren naar ijsberen het was die dag ook heel warm ik vond het echt echt super super leuk. ooh ja en op het laast gingen we lekkker raket ijsje eten. heel lekker ijsje ,hmm nou doei doei Xxx..... doei!
Shirien 5chet was 7 juni vreidag. toen gingen we naar blijdorp met groep 5a 5b 5c en 5d naar blijdorp.het was daar egt leuk. we gingen naar de dieren keiken. naar gorillas chirafen en haaien kijken.daar na gingen we spelen.
kerim 5cvrijdag 7 juni gingen we naar blijdorp met de bus 4 en 7. er was veel zon het was zo warm er waren chimpancee's,ijsbeeren,zeehonden en nog veeeel meer!! we gingen eerst eten en dan naar de dierenkijken toen mogten we naar de speeltuin er was een grote en een leuke glijblaan.we ging toen naar de wc,dan gingen we weer eten en we mogten dan ook snoepen!toen gingen weer naar de dieren op het laatst gingen we ijsjes eten. we gingen naar de bus lopen we moesten naar huis en toen was het verkantie!!de leukste schoolreisje oot!!
elif5cvrijdag 7 juni gingen we naar blijdorp met de bus. we zagen mooien dieren en mooien patronen van de dieren. we zagen een ijsbeer vissen zebras en nog meer mooien dieren. en ik vond het heeel leuk
rose groep 5chet was echt heel leuk!!! we gingen het eerst naar de gorilla's daar zag ik een hele grote gorilla.daarna gingen we naar zebra's die waren echt grappig en we gingen nog veel meer dieren naar olifanten slangen en tijgers .als laats gingen we naar een groot speelpark daar was een hele grote glijbaan die was echt heel leuk!!! daarna gingen we een ijsje eten en weer de bus in stappen. het was de aller leukste schoolreisje ooit!!!
Nida 5c


Ik kwam naar school en Ik deed me drinke in me tas en deed me naam plaatje op. toen gingen we naar de bussen en de helft van alle groepen 3 4 5 gingen In twee bussen veerdeelen en toen over drie kwartierjes waren we er toen gingen we eten en toen gingen we naar de hyeana's en toen naar de boowa's en toen naar de walrusen en naar de ijsbeeren en de puingwin's familie en toen naar de speeltuin
ceyhun uit 5cMet dank aan alle ouders, kinderen, chauffeurs en natuurlijk alle dieren in Blijdorp!
Nog even naar Blijdorp? Klik hier door voor de Blijdorp-website!customisable counter