Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eslem 8d naar de VoorleeswedstrijdZaterdag 9 februari 2013 vertegenwoordigde Eslem uit 8d Onze Wereld op de voorleeswedstrijd. Het was de lokale voorronde in de grote bibliotheek van Den Haag. Eslem was al de winnaar van de voorleeswedstrijd van Onze Wereld. Nu moest zij het opnemen tegen 7 andere winnaars van scholen in Den Haag....

 Goed gedaan Eslem. Jammer dat je niet hebt gewonnen.
Maar ik vindt het heeeeel knap dat je zooooooooooo ver bent gekomen.
Dus blij zijn!!!!����
Seymanur 7c

WIJ ZIJN TROTS OP JE ESLEM !
Meester Ton


Eslem las voor uit een boek van Jacques Vriens: Meester Jaap doet het weer! Het verhaal ging over voortrekken. Een jury beoordeelde de voorlezers op hun voorleeskunst: op het juiste moment pauze houden. Goed adem halen. Mooie klemtonen leggen�Eslem behoorde echt tot de kanshebbers vertelde ��n van de juryleden, maar de winnaar werd Fizza Iqbal van de International School of the Hague. Ook zij las voor uit een boek van Jacques Vriens: Achtste-groepers huilen niet. Een emotioneel hoofdstuk over een meisje dat naar het ziekenhuis moet voor de uitslag van een onderzoek�Eslem won eerder de voorleeswedstrijd op Onze Wereld, om trots op te zijn!
In de bibliotheek niet gewonnen dus, maar wel een spannende dag en een lees-ervaring rijker!
Voor alle kinderen was er limonade en een kadootje. Goed gedaan Eslem!
customisable counter