Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groepen 8 voetbaltoernooiHoor de wind waait door de bomen........vol goede moed gingen 4 teams van Basisschool Onze Wereld met hun coaches op weg naar het Haagse Scholen Voetbaltoernooi; 'een gezellige en spannende middag' schrijft Dina uit 8b...na veel wedstrijden in de wind en regen zijn 2 Onze Wereld-teams door naar de volgende ronde! Kijk en lees hier verder voor veel voetbalverhalen en voetbalfoto's!

 Hallo wij zijn de dames van de voetbaltoernooi Merve en Asli. We gingen Woensdag 10 November naar de voetbalveld De Ster. We waren daar aan gekomen,en we gingen een beetje trainen en eten.Daarna kwamen de andere scholen naar de voetbalveld. Toen begon de eerste wedstrijd eerst begonnen de meisjes 1 en daarna meisjes 2. De meisjes en de jongens hadden alle wedstrijden gewonnen. Meisjes 1 en meisjes 2 moesten tegen elkaar gaan spelen eerst hadden de meisjes 2 een doelpunt gescoort en dan meisjes 1 had ook ook een doelpunt gescoort we waren 1-1 en opeens en gingen de meisjes 2 nog een doelpunt scoren en toen was de wedstrijd afgelopen.
Asli en Merve 8C

Hoi voetbalsterren van de groepen 8 ,

Wat heb ik genoten gisteren . Wat speelden jullie goed en sportief !!!!!!!!Ik ben trots op jullie .
En nu op naar de finale ! SAMEN maken we onze wereld sterk !
Meester Ton


ik was gekozen voor voetbaltoernooi en wij gingen tegen verschilende schoolen voetbalen en van al die schoolen haden wij gewonen met 3-0 of 4-0 toen wij haden gewonnen was ik heel blij
en we kregen een soort lintje en het was heel leuk!!!!
yusuf 8b

voetbalternooi groepen 8 gingen voetbalternooi spellen.
en wij haden twee groepen van de jongens en twee van de meisjes.
en de jongenshadenpen twee en vier waaren de winaar en wij gaan nog naar de vinaalen
mounir 8b

Voetbaltoernooi.
Op woensdag 10 november 2010 gingens jongens en meisjes uit de groepen 8 naar het schoolvoetbaltoernooi bij S.C.S.V De Ster. Eerst gingen de meisjes 1 tegen Springbok. De eindstand was 2-0 voor ons. En toen moesten we tegen Het Palet maar die kwamen niet opdagen, en was er een wedstrijdwijziging en moesten we 2 uur wachten tot we weer mochten spelen. Ondertussen gingen de meisjes 2 tegen andere scholen en hebben vaak gescoord. Na twee uur in de regen en de kou mochten we weer spelen tegen De Kleine Wereld en daar was de eindstand 0-0. Ondertussen zaten we te kijken naar de wedstrijden van de jongens. Later moesten we tegen een andere school. Daar was het 1-0. En toen waren alle andere scholen weg en waren de meisjes 1 kampioen van poule A en de meisjes 2 kampioen van poule B. Toen moesten we jammer genoeg tegen elkaar spelen. Eerst had iemand uit de miejses 1 een eigen goal gemaakt en stond het 0-1. Toen had Gizem gescoord bij de meisjes 2. Het stond toen 1-1. En de laatste 10 seconden had Randa uit de meisjes 2 een goal gemaakt en stond het 2-1. En toen was de finale afgelopen. Onzewerld 4 had gewonnen van Onzewereld 3. Jammer! Maar toch zijn ze van Onzewereld. Het wss een hele leuke dag maar g��n lekker weer. Maar tog was het gezellig en spannend! En dankzij onze coaches zijn we zover gekomen: Meester Rodger en juf Nancy. Dank jullie wel!
Dina 8B

10-11-2010 gingen we met heel veel kinderen van groep.8 naar de voetbal tornooi bij de ster er kwammen veel scholen zo als de palet,kleine wereld,en springbok,triyangel,prinsmarijke, we speeld het eerste wedstrijd tegen springbok het stond 0-0 hune waren een moeilijk tegen stander we konne winnen van een schot van yassin van 8.a maar helaas hat hij hem gemist dus stond het 0-0 de 2 wedstrijd stond het 3-0 voor ons tegen prinsesmarijke volgens mij adem had het 1ste goal gescoord en de 2 ander goal waren door nasroelah uit 8.c we spelde daar naa tgn kleine wereld en daar stond het ook al weer 0-0 ik had 3 goal's gemist 1 van een kopball en 1 van een schot maar die had de keeper gered en de laaste van dicht bij kwam het tegen de paal en meer kinderen hadden en goal gemist,maar daar aan tegen gaven de springbok de 1ste wedstrijd over en er kwammen 2 team's niet op dagen van palet anders stonden we nu eerst maar helaas staan we 2 en niet door dus jah ons best gedaan en volgend keer beter als ik word gekozen met de kruidkorf hoppelijk.
muhammed 8b

Op 10 november gingen we naar een veld. We gingen daar allemaal verzamelen. Toen we er waren gingen we een beetje opwarmen. Een paar minuten later gingen we langzamerhand beginnen met het wedstrijd. bij de eerste wedstrijd was ik een beetje zenuwachtig, maar toen we eenmaal begonnen waren was het weer over. We hebben de eerste 3 wedstrijden met 1-0 gewonnen. Maar de 4de wedstrijd hadden we 2-0 gewonnen. We gingen allemaal tegen andere scholen zoals : de Springbok, de Triangel, de prinses Irene scool, de Keine wereld
Op het einde moest ik en mijn team tegen onze eigen klasgenoten spelen en dat vonden we wat minder leuk. Want ik wil dat alle kinderen van groep 8 kampioen worden van Onze wereld. Maar tog was het leuk ik werd kampioen van andere scholen plus mijn eigen school.
hulya 8b

Voetbaltoernooi 10-11-2010
hallo wij zijn taoufik en nasrullah. gisteren hadden wij een voetbaltoernooi.
taoufik was jongens2 en die waren kampioen en jongens 1 waren tweede en die werden uitgeschakelt.en jongens 2 zijn doorgegaan naar de volgende ronde .en de volgende toernooi vind zich plaats bij de eskamp.en nog een pretige dag verder en weekend. dit waren onze punten 3-0 2-0 1-0 3-0
dag nasrullah en taoufik 8c

Voetbaltoernooi
Hallo, wij zijn Melissa en Ikram uit 8c. Gister 10-11-10 hadden wij een voetbaltoernooi bij de voetbalclub de Ster. We moesten vanaf 13.45 voetballen tegen anderen scholen. Eerst tegen De springbok en toen tegen prinses Irene.'T palet kwam niet opdagen dus moest er een nieuw schema gemaakt worden. Meisjes 1 speelde 4 keer en hadden 2-0 1-0 3-0 en 1-0.meisjes 2 hadden 1-0 1-0 1-0 en 2-0. En als laatst moesten meisjes 1 en 2 tegen elkaar. Meisjes 2 hadden gewonnen dus moeten ze volgende week tegen regio Den Haag. The end ikram en melisa 8c