Audities Theaterschool Onze WereldSpelen, zingen, dansen, zelf verhalen schrijven en samen een voorstelling maken...dat kan bij de Theaterschool van Onze Wereld! Leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 kunnen auditie doen...laat maar eens zien wat je kan! Maar eerst het formulier invullen en inleveren bij de meester of juf in de klas. Alle lessen vinden na schooltijd plaats in het Wereldtheater.

 

 

Afgelopen jaar deden 60 leerlingen van Basisschool Onze Wereld mee met de Theaterschool; twee keer per week kregen ze na schooltijd les in dans, zang en spel, schreven gedichten, maakten verhalen, tekeningen en bedachten samen een hele voorstelling. Dit schooljaar kunnen leerlingen weer auditie doen...leerlingen die het afgelopen jaar hebben meegedaan doen ook weer auditie!

In de klassen van de groepen 5 t/m 8 liggen formulieren die je -samen met je ouders- kunt invullen. De lessen van de Theaterschool zijn 2x per week na schooltijd  tot 16.30 uur.  Geef je keuze aan voor  lessen op de maandag en donderdag of op dinsdag en vrijdag en lever het formulier weer in bij de meester of juf in de klas. Na alle audities wordt bekend gemaakt wie er dit schooljaar mee gaan doen met de Theaterschool!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.