Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KERSTMIS: kerstkaarten, kerstmutsen, kerststal.....kerstboom....alles versieren!Een speciale kerstbrievenbus, kerstkaarten, kerstmutsen, kerststal.....kerstboom....alles versieren! Langzaam wordt het KERSTMIS op Basisschool Onze Wereld. Wie heeft de mooiste kerstboom? Takken worden gesneden voor de kerststukjes, linten geknipt, kaarsen meegenomen, samen luisteren naar de geschiedenis van Kerstmis, het Kerstverhaal en natuurlijk ook samen zingen!

 
Vrijdag gaan leerlingen uit de groepen 1 t/4 kerstliedjes zingen in het zorgcentrum. En vrijdag is het laatste WereldNieuws van dit jaar te zien! Ook komt deze dagen de kerst-schoolkrant naar de klassen...helemaal vol met verhalen, raadsels en wensen in alle talen van alle groepen.
Er staan ook heel veel taal-puzzles in en nog veel meer!Dinsdag 18 december komen alle groepen kijken en luisteren naar het Kerstverhaal.
Met hulp van leerlingen uit de groepen 5, 6 en 7 zullen voorlezers uit de groepen 8
het echte oude verhaal gaan vertellen in de aula....kom je ook kijken?Trek je mooiste Kerstkleren aan....woensdagochtend 18 december gaan alle lichten uit
en zitten we samen in Kerstlicht aan het Kerstontbijt! Vanaf 10.45 uur kan iedereen die wil meekijken naar
een streaming-programma; LIVE-TV via internet rechtstreeks vanuit Basisschool Onze Wereld!
Over het Kerstfeest, het Offerfeest en je kan via de mail elkaar de beste wensen sturen voor het nieuwe jaar 2008...kijk je mee? Vanaf 12 uur is iedereen vrij...KERSTVAKANTIE!