Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van muizen en heksen....voorleeswedstrijd groepen 8Wie wordt de VOORLEESKAMPIOEN? Op vrijdagochtend 17 november vond de jaarlijkse voorleeswedstrijd plaats in de aula. De winnaar gaat door naar de Haagse ronde, dan Zuid-Holland..en dan op voor de VOORLEESKAMPIOEN van Nederland!
ZEYNEP DURAN kon met een glimmende beker naar huis. Gefeliciteerd!

 

Acht lezers waren geselecteerd in de klas: Volkan en Azdin van groep 8a, Kimberley en Savrana uit groep 8b, Ebru en Zeynep van 8c en uit 8d Robert en Esra. Ze lazen voor uit de Heksen van Roald Dahl en tussendoor kon het publiek uit de groepen 8 kijken naar korte toneelstukjes over muizen en heksen....

Daarna mocht iedereen gaan stemmen....wie las het beste of het leukste? Meester Victor kwam de voorleesbeker uitreiken; ZEYNEP DURAN uit groep 8c had het beste gelezen! Gefeliciteerd!
Bericht van Zeynep in de brievenbus:
Hallo..ik weer..maar deze keer met een beker ..ik heb gewonnen...heel erg bedankt voor het stemmen of..geluk wensen ....ik was wel erg zenuwachtig...dat wil ik wel zeggen...***groetjes...zeynep 8c


Zeynep feliciteren?
Klik hier door naar de brievenbus en typ je eigen bericht!


Meer boeken lezen of meer weten over de voorleeswedstrijd?
Website Nationale Voorleeswedstrijd
Website Bibliotheek Transvaal
Website Roald Dahl