Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groepen 8 samen op zoek naar een nieuwe schoolDe leerlingen van de groepen 8 zitten in hun laatste jaar op Basisschool Onze Wereld en gaan samen op zoek naar een nieuwe school...Techniek,zorg en welzijn, om de hoek of ver weg en...zijn er aardige docenten en is het een leuke school? Enes ,Mohamed, Hatice, Feride, Kimberley en Senem schreven een verslag.

 


het was een hele leuke dag op vrijdag 26 januari, we gingen allemaal scholen bezoeken somigge gingen naar de City + College en sommigen naar het IMC-BE ik was zelf naar de IMC-BE gegaan het was heel leuk we gingen een paar lesen volgen bijvoorbeeld biologie en wiskunde techniek en we gingen ook samen met al die andere kinderen pauze doen het is een egte leuke school met gezelige kinderen en ze hebben ook leuke mentor's en op het City+College gingen die andere kinderen ook lessen volgen maar eerst kregen ze wat lekkers zoals chocolade-(kinder bureno) en ook een wicky en daarna kregen ze rondleiding van de kinderen en na de rondleiding gingen ze kickboksen en daarna mogten ze iets leuks op de computer spelen en zo was de dag verder gegaan d0eeggggg

Feride+KimBerly

De groepen 8 gingen vandaag op bezoek naar middelbare scholen een groep ging naar City+ College en de andere groep naar IMC en een klein groepje bleef op school ,omdat ze vorige keer op de Varias College waren geweest. De kinderen die naar city+ gingen kregen in het begin wat lekkers. En we kregen een rondleiding door de school.En daarna gingen we gymen.We hebben gebokst.En daarna gingen we rekenen op de computer.
en toen hadden aardrijkskunde over mens en natuur.
als cadeau kregen we een city+ pen en toen gingen we naar huis doeiiii!!
door ENES MOHAMED HATICE
26-01-07
Paar kinderen van groep 8 gingen vandaag naar het City+college toen we daar aankwamen kregen we chocolade en drinken.De directeur van de school gaf ons heel veel informatie over de school.We krgen rondleiding in twee groepen.Onze eerste les was gym en daarna computerles en op het einde kregen Aardrijkskunde.Het was allemaal heel leuk. We kregen veel te zien,er waren heel aardige docenten en leerlingen.We hebben allemaal er van genoten en wie weet gaan sommige kinderen wel naar het City+college.GEZELLIGE EN EEN LEUKE SCHOOL!!!
senem 8a

GROEP ACHT IS VAN DAAG NAAR DE imc GEGAAN WANT DAAR WAS ER EEN OPEN DAG DUS WE ZIJN NAAR TOE GEGAAN HET WAS HEEL LEUK EN WE HEBBEN EEN PAAR LESSEN GEDAAN. WE HADEN TECHNIEK EN BIOLOGIE EN HEEL LEUKE LESSEN WE HADEN OOK EEN PEN BAKJE GEKREGEN MET EEN PEN EN EEN GUM EN HET WAS HEEL LEUK
GROEP 8A