Koffie XL: Broodnodige Bijeenkomst

 

 

 

   Woensdagochtend 21 november deden 20 moeders mee aan een leuke interactieve voorlichtings-bijeenkomst over "Brood en ons Milieu". De aanleiding voor deze bijeenkomst is dat de Gemeente Den Haag in december een 'rattenoffensief' start in de Haagse wijken. Dit betekent dat zij de steeds groter wordende overlast van ratten in de wijken gaan aanpakken. Basisschool Onze Wereld is de eerste school in Transvaal die haar ouders hierover heeft geïnformeerd.  

 

 

Alle ouders die meededen aan de bijeenkomst hebben na afloop een mooi certificaat ontvangen. Nu zijn ze 'broodambassadeurs' van de school. Zij hebben beloofd andere ouders te informeren. Ook delen zij flyers met informatie uit over wat je kan doen als je een rat ziet: "Bel 14070 als je een rat hebt gezien!"  

 
 
Zelf ook nog wat typen? Dat kan hier! Berichten worden geplaatst op deze webpagina.
                                       
Bericht
Naam en groep
Berichten zonder afzender worden niet geplaatst dus vermeld wel je naam en groep!
   Je eigen IP computer-internet-adres wordt automatisch mee verzonden.     

 

TERUG

 

 

customisable counter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.