Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deltaproject: naar het NEMO in AmsterdamDinsdag 13 maart ging meester Rien samen met Mert, Samed en Aysun naar het Techniekmuseum NEMO in Amsterdam. Zij gingen daar wat vertellen en laten zien over het Delta-project op school. En ze keken samen rond in de wondere wereld van NEMO. Ze hebben veel foto's gemaakt en er een verslag over geschreven. Een leuk dagje uit in Amsterdam!

 

Nemo in Amsterdam
We gingen met de auto ongeveer 1 uur rijden.(Bestuurder was Meester Rien) Toen we er waren moesten we sjouwen naar onze plek waar we zouden werken.We hadden 1 zwevende vliegtuig en iets van de oude tekenfilm.We gingen naar andere projecten kijken en daarna was daar een water plekje waar we konden speelen echt heel mooi en leuk..
De kinderen die mee gingen waren : Mert K , Samed , Aysun.
Mert K uit Groep 6/7

Wij hadden mee gedaan aan een quiz en daarom mochten we met meester:Rien naar NEMO en Nemo is een techniekmuseum de mooiste museum.En we waren naar 2 tentoonstelling geweest de 1ste ging over over de techniek daar was Samed de veroorzaak hij moest de blokjes omgooien.

En de 2de ging over de deltaproject.
en na het tentoonstelling mochtren we spelletjes spelen dat was ook fijn.
En we gingen ook bellenblazen.
Er was ook toverspiegel die spiegel kon praten.
En op het laatst moesten we sjouwen naar de auto en de dag was leuk gegaan!!!!!!
groetjes:Aysun&Samed groep:6/7

Meer weten? Klik hier verder op de websites!
Website NEMO
Website Delta op school