Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 oktober 2006...Dag van de LeraarOp 5 oktober is het niet alleen in Nederland de Dag van de Leraar. Ook in de rest van de wereld is het World Teachers� Day. UNESCO en de International Labour Organisation vragen elk jaar op 5 oktober de aandacht van overheden, ouders en leerlingen voor de belangrijke rol die leraren spelen bij de ontwikkeling van kinderen overal ter wereld.

 
Pierre Heijnen (kandidaat-lid PvdA), Ria Oonk (kandidaat-lid PvdA) en Mick van Etten (voorzitter Jonge Socialisten) brachten speciaal voor 'De Dag van de Leraar' een bezoek aan Basisschool Onze Wereld.Het thema van de Stichting Beroepskwaliteit Leraren en ander onderwijspersoneel (SBL) is dit jaar �Goede leraren voor goed onderwijs�. Pierre Heijnen benadrukte nogmaals dat Dierendag en de Kinderboekenweek volop aandacht genieten van alle media, maar dat De Dag van Leraar nog niet de aandacht krijgt die leerkrachten verdienen.

Juf Oznur, meester Mohammed en juf Patricia ontvingen namens de school
een schaal vol lekkernijen..om uit te delen!