Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag van Respect: bijzonder bezoek in groep 8sDonderdag 15 november was De Dag van Respect. Landelijk gingen veel bestuurders en politici op bezoek binnen het onderwijs; hoe gaan we met elkaar om en wat is belangrijk?Tweede Kamerlid Wim van der Camp kwam op bezoek bij groep 8s. Mourad, Omer, Sharyf en Ausema waren erbij en schreven een eigen verslag.

 
Meneer van der camp kwam bij ons langs in 8s Om te vertellen wat respect eigenlijk betekent En hadden wij een hele grote lijst gemaakt wat allemaal bij respect hoort,en we waren een uur bezig.
En we hebben een smartbaord dus die kwam wel goed van pas. Dus hadden wij die gebruikt,en hij wou zelf ook niet schrijven want, hij is links handig dus gingen de kinderen schrijven , want hij was niet zo handig met het smartboard , en het was heel leuk ,wand wij mochten alles om hem weten.en het is best wel een aardige man maar wie weet wat de gedrag van hem thuis is of in de tweede kamer.


MADE BY: MOURAD & OMER
GROUP: 8s
Zijn echte naam is Wilhelmus Gerardus Johannes Maria maar zijn roep naam is Wim van de camp. Hij is geboren op 27 juli 1953 in Oss dat ligt in Noord-Brabant.
Menner Wim van de Camp is 54 jaar oud hij heeft geen kinderen en hij is niet getrouwd.

Hij heeft 2 broertjes en 3 zusjes zelfs is die de oudste.
Wim van de Camp is van de CDA. En zijn geloof is Rooms-katholiek. Zijn school en plaats lager onderwijs R.k. lagere school te Oss

Type of school en plaats middelbare onderwijs.
h.a.v.o. denhaag ,tot juni 1971.

Hij heeft de havo gedaan(hoger algemeen voorgezet onderwijs).
En daarna is hij naar de universiteit gegaan en daar kwam veel politiek. Dat vond hij wel heel erg interessant. En hij heeft eerst voor de rechter gestudeerd En daarna ging hij naar de politiek. Toen hij inde politiek ging ging hij eerst naar KVP(Katholieke Volkspartij) van 1972 tot 11 oktober 1980.
CDA (christen-demoncratisch app´┐Żl) van af 11 oktober

sharyf en ausema klas 8s

Meer weten over De Dag van Respect?
Klik hier verder naar de respect-website!