Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verkeer(d) in de Brandtstraat.....130 euro!Het was al aangekondigd....de Kritzingerstraat is tijdelijk afgesloten vanwege riolering en nieuwe bestrating. Auto's kunnen alleen vanaf Scheepersstraat nu de Brandtstraat inrijden, na het in- en uitstappen voor de school dan verplicht rechtdoor de Brandtstraat verder rijden! Auto's komen dan uit in de Beijersstraat...extra verkeer...extra druk en extra uitkijken! De eerste bekeuringen zijn helaas al uitgedeeld...

 


Het is goed dat meester victor buiten staat dat is goed voor de veiligheid van de kinderen.Er mogen wel bekeuringen worden gegeven vind ik want anders was het een zooitje in de straat.Maar ik hoop dat we snel weer gewoon de straat kunnen uit reiden.
ichraq8d

lief
abbas 1d

Mijn ouders vergissen zich steeds van welke kant we op moeten gaan. De boete is heel erg duur 130 euro. Dus iedereen moet er aan wennen.
seymanur 7c

Het is heel goed dat je maar van 1 kant in het straatje kan binnen komen.
Want meester Victor moest steeds wachten tot het straatje veilig was endar er geen auto s kwamen
Dan kon hij tegen de kinderen zeggen van kom ga maar naar de overkant
Berfin 7c


De politie controleert of iedereen de goede kant oprijdt in de Scheepersstraat en de Brandtstraat...een aantal ouders kregen een bekeuring van � 130,00. Zij kwamen uit de Kritzingerstraat en reden tegen de richting in de Scheepersstraat in. Zonde van het geld, maar het gaat om de veiligheid van alle kinderen. Tegen de richting in, dubbel parkeren, op de hoek wachten� het mag niet en maakt het gevaarlijk voor de andere verkeersdeelnemers. De verkeerssituatie zal regelmatig veranderen.
Accepteer de omleidingen en volg de instructies op.
Geef voorrang en heb geduld!
Elke nieuwe verkeers-situatie - vanwege nieuwe riolering en bestrating - zal weer een nieuwe omleiding betekenen. In goed overleg zal de school bereikbaar blijven vanaf de Scheepersstraat...maar wel de komende periode met extra verkeer, extra uitkijken dus!wel heftig maar ja maar er word teveel gebouwd daar in de straat dat moet ook ophouden
berfin.g
 

 
Bericht
Naam en groep
Berichten zonder afzender worden niet geplaatst dus vermeld wel je naam en groep!
Je eigen IP computer-internet-adres wordt automatisch mee verzonden.
     

customisable counter