Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groepen 6 naar de moskeeLeerlingen uit de groepen 6 bezochten al eerder een kerk en een synagoge; nu gingen ze een kijkje nemen bij de Mescidi Aksa Moskee, al sinds 1979 te vinden in de Wagenstraat, middenin het centrum van Den Haag. In de moskee mochten ze vragen stellen en kregen ze een rondleiding door alle ruimtes van dit monumentale gebouw.

 naar de moskee
We gingen naar de moskee met de tram . We moesten even wachten bij de tramhalte. Toen de stad in . Toen lopen naar de moskee . Toen was er een man die ons ging rondleiden en hij heet: Islam .We gingen naar binnen .Het was heel groot daarzo .Er was ook een kroonluchter .En nog wat anderen lapen .Toen mochten we vragen stellen . En er was een tapijt met vakjes erop die naar het oosten wezen . En toen een rondleiding .En Rheka mocht opeen soort van toren waar de imaan zit . En toen naar de reineginsruimte . En toen naar een leerkamer voor kinderen waar ze arbaish leren . En toen moesten we weg .En bedanken .En toe met de tram naar school toen zat ik op school te schrijfen. En nu naar huis .
kavita 6dhet was super geweldig toen we naar de moske moesten want daar heb ik ook zo feel geleerd en vrouwen en mannen mogen niet naast elkaar bidden dan is het niet goed en ik heb ook geleerd dat ze hun hannden moeten wassen en voeten en gezicht maar je hoeft niet vaak je voeten te wassen maar allen asl je het goed hebt en als alles niet schoon is dan klopt er iets niet dan kan god jou ook niet hooren en ze moeten ook met hun kopie naar benden gaan bidden zoo bidden ze ook en er is zoo een grote boek daar staat alles over god in en ze lezen het naar rechts naar links het heet de koran en ze mogen het niet benden op de grond doen op een klein tafeltje en meisjes moeten hun handen boven hun oren doen en jongens benden dus zeg maar bij hun snafels daar zo moet het en er zijn ook kraltjes dat is voor god dan kan hij jou beter hooren en het was een groote moskee zeg maar de grootste van den haag en ze zijden ook dat de moske 1 een sinagoge was maar daarna weer een moskeee gebouwt in de moskee moet je je schoenen uit doen dan woord het niet op de grond niet fies en eer zijn ook voor kinderen plaats om te spelen boven de 54 en her zijn ook voor kindern die 12 13 14 zijn wat ik de aller leukste vind is dat ik er meer over weet en dat ik er van heb genooten echt het was in de stad we gingen met de trem ik ging naast een goeie friend en vrinndin zitten het was gaaf met juf seriefe en juf ires en natuurlijk juf elize en het leukste is ik heb bijna alles van het gebouw gezien er er is een meisjes wc en een jongens wc echt super was het daar echt ik heb er van genooten maar voor het irs wel bang
esther gr 6cMeer weten over de Mescidi Aksa Moskee in Den Haag?
Klik hier verder naar de website!