Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zinderen bij Stella Den HaagEen aantal leerlingen uit het leerjaar 6 waren uitgenodigd op het ZinderFestival!
Een mengeling van beeldende kunst, muziek en theater; een echte kunstverwenreis door het gebouw van Stella Den Haag in de Kerkstraat waarbij je ogen en oren tekort kwam...klik hier verder voor de foto's en de zinderende verslagen van de leerlingen.

 


hallo ik ben Baran
en ik ben naar het theater gegaan.Het was interessant en leuk. We gingen leuke dingen doen bijvoorbeeld we gingen iets met fruit doen. Het fruit kon geluid maken door een elektriciteitskabel op het fruit te leggen.De voorstelling was leuk en grappig,ik ging ook door iets schrikken en dat was lollig.
Baran groep6dWe gingen naar een theater van elke groep 6 waren er zes kinderen uitgekozen die mee mochten naar de theater. Er kwamen vier juffen mee en meester Rien . Iedereen moest een strippenkaart meenemen, want we gingen met de tram. Eerst moesten we in tram zes zitten wachten tot we er waren toen we er waren moesten we overstappen in tram negen toen moesten we uit de tram, want we moesten een kleine stukje lopen. En toen waren we bij de theater de theater heette Stella theater. Toen waren we er. Er was een meneer die heette Rick die zij wat we allemaal gingen doen toen hij uitgepraat was gingen we naar binnen. Binnen waren wel ongeveer 50 camera�s, maar ja we gingen gewoon doorlopen. We moesten Rick volgen. We gingen naar boven, want daar gingen ze voor ons toneelspelen 2 vrouwen wij en gingen kijken. Toen de toneel klaar was gingen we naar limonade drinken en gingen we weer naar boven daar gingen we soort kunst bekijken die door iemand gemaakt was. Zoals 2 naalden die je in fruit kunt zetten en dan hoor je het geluid van de fruit en er was een vliegtuig die telkens ging ronddraaien en eronder was keek die ze nadeden zoals een stad iedereen mocht een stukje keek en toen gingen we naar buiten een beetje spelen en in de tuin was een hut waarin dingen waren die we nog nooit hebben gezien. Toen gingen we naar binnen we gingen liggen op bedden die buiten stonden. Toen gingen naar een kamer met erin palen iedereen moest in een kring staan, want er was een microfoon in het midden en een joystick als je ging praten kon de ander een met je stem spelen. Toen iedereen geweest was gingen we naar boven om nog een toneelstuk te zien toen gingen wij naar buiten. En daarna weer terug naar school.

Door Rwan Onze WereldLieve onze Wereld Kinderen en Volwassenen.

Wij zijn 13 april naar het Theater Stella geweest.Er waren fruiten die geluid konden maken. En ze hadden met cake de stad Las Vegas gemaakt. En er vloog een vliegtuig boven Las Vegas cake.En we gingen naar twee voorstellingen kijken.Alle 2 voorstellingen gingen over indentiteit.De 1ste was grappig Heel knap De tweede ging over een stem in iemands hoofd dat was heel knap door de beamers .En de jongen verdween maar het stemmetje blijft altijd bij je en we gingen met de tram terug naar Onze Wereld .
Shendrik & Merve 6cvandaag gingen we samen met 24 kinderen naar het stella theather.waar we een voorstelling hebben gezien.en daarna allenmaal kunstwerken hebben gezien bijvoorbeeld een stad die "caketown" heet. en we hebben gezien en dat appels en citroenen geluid kunnen maken dat was mij verhaal dag.
eyup 6dop 13 april 2010 gingen we naar het theater stella we gingen er met de tram heen maar we moesten wel een strippenkaartje hebben toen we er waren kwam er een meester die rick heete hij gaf de leiding we bleven even buiten en toen gingen we naar een voorstelling het ging over dat je jezelf bent toen de voortelling voorbij was gingen we groepjes maken de kinderen in de eerste rij waren groepje 1 en de kinderen in de tweede rij waren groepje 2 toen we klaar waren met groepjes maken gingen we weer naar buiten meester rick zei dat we kunsjes gingen bekijken wat ze hebben gemaakt voor de theater toen de meester klaar was zei de juf wie in groepje 1 was en wie in groepje 2 was. daarna gingen we de kunstwerkjes bekijken er was veel te zien bijv:wat voor geluidenn vruchten van binnen maakte en de stad las vegas van koek met boven een vligtuig en en bed waar je geluid hoort en een speelgoed huisje en toen we met dat klaar waren gingen we naar nog 1 voorstelling het ging over vriendschap toen we mwt dat klaar waren gingen we met de tram terug.
neira 6cWe gingen met groep 6 naar de stella.We gingen naar een theater kijken.Erna kregen we limonade.Daarna mochten we spelen.Er was een klein huis met erin allemaal speelgoed.
Het was in de huis heel donker met spinnenwebben.Daarna gingen we naar de chil ruimte met 2 bedden .We waren met een groep met zes verdeelt.In de chil ruimte was er 1 stapelbed en 1 normaal bed. We mochten in die bedden liggen.Daarna gingen we naar een ander voorstelling.Daarna naar school.
Groetjes Ferhat uit 6c
:juf Iris,juf Nancy,juf Elise , juf Eli meester Rien
Ferhat 6cMeer weten over Stella Den Haag? Klik hier verder naar de website!
Website Stella Den Haag