Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hallo Wereld! Start kinderboekenweek 2012Opening van de kinderboekenweek 2012...Hallo Wereld! Op maandagochtend 1 oktober presenteerde BOEKIDS met trots in het WERELDTHEATER de vertaling van het Turkse kinderboek 'Mol en de Levende Dingen' van de schrijfster Sevim Ak. Met een modeshow en het kinderboekenweeklied werd het eerste exemplaar overhandigd aan de Directeur Generaal Cultuur en Media, Marjan Hammersma (OCW) Met video van DEMET TV!

 hahahaha jij ook bedankt voorwat je getypt hebt!!!!!!
oke we gaan steeds praten lijkt me leuk.
PS:schrijf terug!!!!!!!!!
kiran 7a

DANKJEEWELL KIRAN!!!
IK HEB GELEZEN WAT JE HEBT GETYPT.
PS: WE GAAN STEEDS PRATEN HAHAHAH!!!
BAHAE 7A

hoi ik ben furkan
ik zong en het was cool en leuk na het optreden kregen we een handtekening van Dilan
en ik was in het hoekje ik leek een geest
furkan 6a

het was leuk en nisa se moeder hat koekjes gemaakt .
mol hat kracht het wasavel.
nou tot de vongede keer dag.
ilham 5a

hallo,
ik doe mee met kinderkoor ik vond het SUPER SUPER SUPER leuk ik ging het lied zingen HALLO WERELD ik vond de modeschow HEEEEEL leuk vooral het lied HALLO WERELD
PS: BAHAE VAN DE MODESCHOW EN FULYA WAREN HEEEEEEEEEEEEEEEEEL MOOI VOORAL BAHAE.
KIRAN 7A

HOIIIIIIIIIII MIJN NAAM IS NISA IK HEB OPGETREDEEN HET WAS HEEEEEL
LEUK DAGGGGGGGGGGGGG WERELDNIEWSSSSSSSSSSSSSS
NISA 5A

Hallo alemaal ık heet sena ık wau ook mee doen aan de mode sho maar ık was nıet ge kozen. Als je ook nıet ge kozen bent moet je net als mıj gaan wagten op een andere kurces .
Sena 7c

heel leuk hoor
esra 7a

Ik heb de modeshow gelopen en het was best wel op het begin eng want er waren heel veel mensen en kinderen maar ik vond het lied HALLO WERELD van de kinderkoor ook heel erg leukk.
PS: Kiran en Setefano deden heel erg goed mee!!!
Bahae 7A

het is echt een leuke liedje en ik ken de liedje al...dus...........het word leuk!!!!
BASAK 5c

WAT BEN IK WEER TROTS !
TROTS OMDAT DE BOEKPRESENTATIE OP ONZE SCHOOL PLAATSVOND EN TROTS OP ONZE KINDEREN .
WE HEBBEN GENOTEN VAN DE MODESHOW EN HET KINDERKOOR! RESPECT !
MEESTER TON

Hoi ik ben Nisa.
het was 1 oktober. Wij deden een optreden in het theather en het was heel leuk. En we hebben lekkere koekjes gegeten die mijn moeder had gemaakt. Toen moesten we wachten. Eindelijk kwamen de mensen. En we konden beginnen.Als eerst hadden we een modeshow van vuilnis. Toen gingen ze heeeeeeel erg lang praten en toen kwam een schrijfer haar naam was:Sevim Ak. ze was heeel herkenbaar in turkije ze kon geen nederlands maar er kwam een vertaler die kon turks maar ook nederlands. Als laatst mochten we zingen toen kregen we iets. Er stonden woorden in het nederlands en ook turks
Nisa 5a

KLIK HIER VOOR HET VIDEONIEUWS VAN DEMET TV
KLIK HIER VOOR DE VIDEO VAN HET KINDERKOOR HALLO WERELD!

Het is het eerste kinderboek dat vanuit het Turks naar het Nederlands is vertaald. Het boek 'Mol en de levende Dingen' is op maandag 1 oktober (2012) gepresenteerd in het WERELDTHEATER aan genodigden en de kinderen van Basisschool Onze Wereld in Den Haag. De schrijfster van het boek, Sevim Ak, is speciaal voor deze gelegenheid naar Nederland gereisd en was aanwezig bij de presentatie van haar boek.

KLIK HIER VOOR HET VIDEONIEUWS VAN DEMET TV
KLIK HIER VOOR DE VIDEO VAN HET KINDERKOOR HALLO WERELD!
customisable counter