Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De laatste schooldaaaaaaaaaag!Soppen, poetsen, opruimen, alle nieuwe boeken op een rij en schoonmaken; maar ook tijd voor een spel of een verjaardag vieren...de laatste schooldaaaaag! Zwaaien naar de meester en juf..daaaaaaag! Allemaal een hele fijne en mooie vakantie
en tot maandag 24 augustus 2009!

 


REspect Voor deze School!!
Jah Tohg Iedereen die dit vind schrijf: RESPECT!
ik ga deze school nooit vergeten er is altijd een plekje voor jullie in mijn hart vriend :p ik zal jullie missen vooral de juffen en de meesters en ook juf maschja bedankt bedankt voor alles en jullie zullen het meschien irritant vinden maar ik ga de hele tijd voor onze wereld rond hangen doei ik zal jullie missen!!! dit zullen jullie niet van mij verwachten dat ik dit schrijf...
suia (eigenlijk oudleerling)8choi allemaal ik dacht dat als het vakantie is dat het dan super leuk zou zijn.maar nee als je afscheid gaat nemen van iemand die je al bijna 1 jaar kent dat is heel moeilijk ik moest wel huilen hoor nu huil ik nog steeds ik miss u JUF NIKKY VAN LEERSUM.
GROETJES STEVANY VAN 7C (GAAT NAAR GROEP 8B)Afscheid nemen is echt moeilijk.Het doet ook pijnlijk.Ik zal mijn beste en leuke basisscool nooit van mijn leven vergten.Ik beloof jullie dat ik af en toe langs komt. Ik mis mijn vriendin en vriendinnen nu en natuurlijk me beste en lieve meester Aglad.Schatjes ik zou van jullie nog houden.Ik vind het zooo jammer dat ik van mijn school verlaat.En ik wil namens juffrouws en meesters bedanken voor alles.Ik ga jullie allemaal bewaren in mijn hart en B,s Onze Wereld.B.s Onze Wereld ik zal je gaan missen.Ik zou nog deze website volgen en af en toe berichtjes sturen voor mijn beste,oude school.Helaas moet gaan vandoor.Doeiiiiiii mijn lieve school.
Birgen 8A {Ex leerling}


Allemaal een hele fijne en mooie vakantie
en tot maandag 24 augustus 2009!