Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groepen 8 naar het voortgezet onderwijsLeerlingen uit de groepen 8 maken eind van dit schooljaar de stap naar het voortgezet onderwijs....waar ga jij naar toe en wat doen ze daar allemaal? Samen zijn ze de afgelopen week op bezoek geweest bij 8 scholen in de regio Den Haag; kennismaken, een rondleiding en meedoen met de lessen stond bij veel scholen op het programma.

 
Vrijdag ochtend zijn een aantal leerlingen naar het Edith Stein College gegaan. Het was daar erg leuk en leerzaam we hebben daar met de lessen Wiskunde,Mens en Maatschappij en Gymnastiek.Er zijn daar veel kinderen van de Onze Wereld. Ook zagen we juf Ellen van vroeger en zij gaf Mens en maatschappij.
Adam 8BWij zijn 15 januari naar de Haagse gegaan. Daar hebben we paar lessen gevolgd.
We hebben een rondleiding gehad. We hebben zelf animaties ontworpen op de computer.
Je hebt op de Haagse heel veel computer lokalen.Op de Haagse heb je Basis/Kader klassen.
We hebben onze eigen zaak ontworpen. En we vonden het wel een leuke school.
Groetjes:Yasmina+Eylem uit groep 8b
vrijdag gingen wij naar school opbezoek, we gingen naar de klasen om meer informatie te krijgen,en meester olaf ging ons versplitsen in twee groepen dat zijn technik en horika.bij de technik gingen de jongens auto's riparreren en iets bouwen.Nu gaan wij iets vertellen over de horika.bij de horika kan je koken,of in de bar staan maar je moet zestien jaar zjn.
maar we gingen appeltaart maken en we kregen en mooie rondleiding.
karishma en randa groep 8bNog even rondkijken op de scholen?
Klik hier verder naar de websites!
...Edith Stein College...Scholengroep Zuid-West...Diamant College...Corbulo College...Segbroek College...