Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vuurwerklessen bij de groepen 7Alle leerlingen van de groepen 7 kregen op dinsdagmiddag 7 december bezoek van de wijkagent in de klas...die kwam samen met collega's vertellen over alle pret maar ook over alle gevaren met vuurwerk. Hoe steek je vuurwerk veilig aan en hoeveel afstand moet je nemen? Wanneer mag je eigenlijk vuurwerk afsteken en waar?
Klik verder voor veel nuttige vuurwerk-links!

 bij on s is politie gekomen het was politie mevrouw en man ze geeften vuurwerkles aan on ze vertelden hoe je vijlig kan afsteken met vuurwerk ze zijden dat het beste is met lontje te afsteken en geen iliegale vuurwerk te gebruiken als het er daar staat hoe meotje afsteken maar zonder vertaling is het iliegaal net als nietraat en strijker dat zo dingen het was leuk we moesten opdrachten maken van politie en toen ging we samen bespreken met de politie en ze vraagten aan ons welke winkel je koop als je twaalf bent dan gaan ze aan je uoders vertelen dat het niet als iliegaale vuurwerk heb afgestoken en als je dertien bent dan kraag je wel een strafblad het was heel leukkkkk ???????????
ugur 7dMeer weten over vuurwerk?
Klik hier verder op de websites!

Website VuurwerkSpel
Website Wikipedia: Wat is vuurwerk?
Website Brandweer Veilig met vuurwerk
Website VuurwerkTips
Website Geschiedenis van het vuurwerk
Website Veilig Vuurwerk
Website Huisdieren en vuurwerk