Juf Elise in het zonnetje!Een grote bus op de hoek van een zonnige Brandtstraat....juf Elise is op vrijdag 28 maart 2014 getrouwd met haar liefste Tim. Maar ze wilden dat ook graag samen vieren met de kinderen van haar eigen groep 6a. Na het huwelijk kwamen alle gasten en familie even op bezoek op Basisschool Onze Wereld en werden ontvangen in een feestelijk roze Wereldtheater!

 

het was leuk en mooie, en veel geluk samen

soefian 6a

Eindelijk is het zo ver juf Elise is eindelijk getrouwd met Tim en onze gedicht vond ze heel leuk en mooi

Suheda 6a

Van aTYe met u bruiloft!!!!!!!!!!!!!! kiran 8d & taran 6d aTYaTYaTY

hopelijk blijven juli altijd samen  hevin 5c

Het was heel erg leuk,en juf Elise was ook heel erg mooi geworden.Ik wens jullie een hele leuke dag!!! Seyda 6A

van harte gefeliciteerd juf Elise  berfin.Gun  ex-leerling

juffrouw gefeliciteerd en ik hoop dat u nooit ruzie zal krijgen met u man en ik hoop dat u  en u man lang en gelukkig zullen een paar blijven en alvast fijne paas feest heeft  sacide 7d

lieve juf elise ik wens jou een fijne bruidlofd  ilayda 6c

Stralende bruid en gom!!! Wat een fantastisch leuke foto's!!! Even hadden wij op school onze eigen Maxima en Alexander. Heel veel geluk! Juf Mas 7B

Nog vele gelukkige jaren juf Elise en Tim :)) seymanur 8c

Wat mooi ! Een stralend en prachtig bruidspaar ! De zon scheen , vrolijke en uitgelaten familieleden en kinderen van OW . Dankjewel Elise en Tim dat jullie dit met OW hebben willen delen . ONZE WERELD / EEN HUWELIJK MAAK JE ZELF , MAAR VOORAL OOK SAMEN . Wij wensen jullie liefde , warmte en geluk . Meester Ton

Alle groepen 6 maar ook veel oudleerlingen en collega's stonden te zwaaien met vlaggen en linten in een zonnige Brandtstraat op vrijdag 28 maart 2014 ; juf Elise en haar liefste Tim  wilden graag nog even feestvieren met alle leerlingen, collega's en ouders van alle kinderen. Welkom op Onze Wereld!

In het roze Wereldtheater gingen alle genodigden aan de slag met de kinderen uit de groepen 6; wie bent u en hoe kent u juf Elise? De leerlingen van haar eigen groep 6a hadden allemaal een kort gedicht gemaakt. Het bruidspaar kreeg alle gedichten van de kinderen mee en er was samen gespaard voor een groot kado; een echte pizza-oven! Bruidegom Tim beloofde pizza's te komen maken...in de klas!

Na afloop bedankte directeur meester Ton Hendriks iedereen voor de komst naar Basisschool Onze Wereld. Collega's, ouders en kinderen kwamen nog na schooltijd Juf Elise en Tim feliciteren. Een warme en zonnige middag met tot slot een lekker koud ijsje buiten bij de ijsbus!
customisable counter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.