Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAproject: naar het NEMO in AmsterdamIn het kader van het DELTA-project op Basisschool Onze Wereld, gingen een aantal leerlingen uit de groepen 4 en leerlingen uit de groepen 7 op maandag 16 juli samen met een bus naar het leukste TECHNIEK-museum van Nederland; rondkijken, je verbazen en van alles zelf doen in de wondere wereld van het NEMO IN Amsterdam.

 
ho0ii wij waren met een paar kinderen van gr0ep 7 en gr0ep 4 naar NEM0 gewsst kp0t t0ff ahwuha we ingen met een so0rtt gr0te bellenbaals ding spelen:P egt leuk we deden pr0efjes okj niej egt pr0efjes maar meer spelletjes je had o0wk n0gh een soort snelweg daar op m0est je l0pen en dan kwam je in een lift het leek als0f je in een agtbaan was egt leuwk was t0en kwam er een so0rt voorstelling selda,salma,0uissam en n0gh een paar uit 7a gingen niej kijken (hihi:$) wij gingen die huis sl0pieejj maaja we deden spellen t0en m0esten we weer naar huis ( een uur of meeer in de bus):P t0en we 0p sgo0l kwamen ging 7c (Leukste klas) bing0 spelen..:P
klaaaaar t0ggh selda 7cHallo wij zijn Taoufik en Leyla uit groep 4d Wij gingen naar Nemo in Amsterdam Daar ginge we eerst eten en drinken.En dan gingen we de hele dag spelen. We mochten alles aanraken.
En toen het 12 uur was gingen we naar een voorsteling kijken. En in de voorsteling was heel leuk.
Actie is reactie.
En om kwart over 12 was de vorsteling afgelopen. En toen ginge we door naar de laatste spel. En naar de laatste spel was het al bijna 1 uur. En toen gingen we trug keren naar het bus. En we moesten weer lopen op de lange brug.
Wij willen nog een keer naar Nemo. Het was echt leukkkkkkkkkkkk
Leyla en Taoufik, groep 4dWe gingen naar nemo we deeden leuke techniek spelletejes.
En we zagen een voorsteling dat heet oorzaak.
En een jongen deed mee aan de voorsteling en hij heete bayram van Onze Wereld.
Maar er was ook een regel toen we naar binen moesten gaan, dat was alles aanraken en niet kijken maar doen.
Maar het was een leuke dag. doeii
Shabnam en Hicham 4dMeer weten? Klik hier verder op de websites!
Website NEMO
Website Delta op school