Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RommeldeBommel in de BrandtstraatRommel? Net alles opgeruimd, zijn de Rommelpieten geweest...maar gelukkig niet in alle klassen! Lichten uit, deuren dicht...in veel groepen was de sleutel verdwenen en was er veeeeeeel rommel in de lokalen. Gelukkig hadden de Rommelpieten ook voor iedereen wat lekkers achtergelaten en was alle rommel samen snel weer opgeruimd....Klik verder voor rommelfoto's of een eigen rommelbericht!

 


in ons klas was het ook een troep alle stoelen en tafels waren op de gronden uit de kast van de tafels waren ook op de grond en op de gang van groep 4 de kapstoken waren ookde grond en mijn meester voelde zich een beetsje raar het was ook een beetje grapig!
UBEYDULLAH 4B

Nou man waarom is rommelpiet niet bij de groepen 7 geweest kijk het is wel zo dat het nep is maar als nog het blijft leuk en is leuk om op te ruimen
DOEIIIIIIIIIII KIRAN 7A EN HAGR7A

in ons klas was het ook een troep alle stoelen en tafels waren op de gronden uit de kast van de tafels waren ook op de grond en op de gang van groep 4 de kapstoken waren ookde grond en mijn meester voelde zich een beetsje raar het was ook een beetje grapig!
UBEYDULLAH 4B

Haha in de groepen 5 doen ze dat nog in de groepen 8 jammer genoeg niet!!!
Leuk hoor!
ikram 8c

Het was echt een rommel in onze klas,
de sleutel zat in de ballon
en Enes goed gedaan jij hebt de sleutel gevonden.
selinay 2b

waarom is niet zwarte piet in 6a niet ge weest.
azusena 6a

ik wil ook in groepen 8 rommelpiett :( >
Dogan 8a.

De Rommelpiet had ons klas een troep gemaakt en we moesten een half uur opruimen en we had 25 zakjes pepernoten gevonden een de Rommelpiet Had een brief geschreven de rommel piet Had ook met ons stoelen een berg gemaakt en de tafels waren op de grond en dat was niet leuk ik ga de rommelpiet naar sinterklaas vertel
doeeeeiiiiiiii dit was Omer Acar 5B

bij ons kwam ook de stomme rommelpiet langs
en jaaaaaaaaaa hoor leuke bezoek gehad.
seymanur 7c

was best wel veeeeeel rommel hoor.
ik had veel pepernoten gevonden.
maaar ja deze dag was super!!!!!!
basak 5c

in de lokalen waaren zo veel troep en de romelpiet was gekomen
ik was zo geschroken het leek dat een bam was onploft
dat was het
daaaaaag anissa 5c

Nou man waarom is rommelpiet niet bij de groepen 7 geweest
kijk het is wel zo dat het nep is
maar als nog het blijft leuk en is leuk om op te ruimen
vind ik hoor maaar jah ik ga weer
doeiiii Hagr 7a meester Jamalcustomisable counter