Theaterschool OPERA: De Reis van de Zon!Eindelijk was het zover....na lang zingen, dansen, spelen en repeteren een stralende opera door alle leerlingen van de Theaterschool van Onze Wereld samen met de gastspeler operazangeres Jannelieke Schmidt: De Reis van de Zon! Acht stralende voorstellingen werden gespeeld voor de leerlingen, ouders en genodigden in het WereldTheater. Klik verder voor veel foto's en zonnige verhalen!

 


Lieve Theaterschool kinderen wat waren jullie FANTASTISCH!
Ik hoop dat jullie heel trots zijn op alles wat jullie samen met meester Ger en juf Tamara en Juf Jaime hebben neergezet. Ik ben in elk geval mega trots en heel blij dat ik mee mocht zingen in jullie theater. Ik heb de muziek nog de hele tijd in m'n hoofd en ik zie overal schaduw figuren in en elke scheve stropdas wil ik goed doen.... Heel veel liefs!
Oh ja ps.
Lieve alle andere kinderen, juffen, meesters en ouders:
bedankt dat jullie zo'n heerlijk publiek waren. BRAVO voor jullie.
Jannelieke Schmidt groep klassiek zang master-jaar 2 kon. ConservatoriumWas echt leuk en ik hoop dat het zo blijf
Rabia 6c

het was egt leuk ik was egt zenuwachtig voor mijn 1e voorstelling maandag en toen ging het wel het was super maar ook super leuk sommige dingen ging mis zoals scene 2 maar ja mees ger zij als iemand zijn tesks is vergeten moet een andere zijn eigen tekst zeggen.maar toen ging het wel een beetje maandag ging het niet met scene 2 maar dinsdag en donderdag wel zo een beetje maar ja het leukst was met de bekers en tab dans en ona onero liedje en het dansje maar daarna moesten we zo genaamt slapen toen ging juf jannelieke een opera zang zingen.p.s ik wil het nog ook over juf jamie hebben als u dit leest vind ik het goed jammer dat juf jamie gaat verhuizen naar engeland nu kunnen we haar nooit meer zien . als u op vakantie naar nederland komt moet u naar theaterschool komen dan kunnen we u zien en zip zap spelen nog maals we GAAN U MISSEN.nog een keer p.s dankje juf jannelieke zonder u was theater niks dankje zonder u was ook theater niks juf jamie en nu bedank ik het meest aan meester ger en aan juf tamara dankje als jullien er niet waren was er geen theater school wie er mee wilt doen met theaterschool doe je best met de auditie en geef niet op als niet ben gekozen voor theaterschool doe dan bijv mee aan kinderkoor of aan kees want mij maakt het niet uit want ik ga volgend jaar door met theaterschool ik maak er een einde aan was veel te vertellen maar ja
doeg of doei :D :) irem 6b

ik vond dat heel spannent het ging zo goet ik vonde het geweldig ...
yagmur 4d

was egt veel dongker en toen die vroew ging zingen tat was pest wel knap
amine 5a

Het was heeeeeeeeeel leuk om in de theaterschool te zitten in groep 5 zat ik er ook op en volgend jaar weer
voor iedereen die mee wil doen doe goed je best bij de auditie
en als je het haalt zie ik je mischien in mijn groep.
p.s doe mee het is super leuk
EINDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yassine 6b

het was echt leuk
kadircan 6c

was super leuk voorsteling ook ole groepen de bekers was leuk ik heb dat geleert
aleyna karakaya 4a

Ik deet mee de 1e keer was ik super zenuwachtig en mislukte het maar de rest ging super volgend jaar doe ik niet meer mee ik doe al 2 jaar mee
nu wil ik op viooles of op iets anders
acelya 6b

deze voorstelling was super moooi zeg ik vind het fantastiesssssss
eda 7d

Theaterschool was SUPERRRR leuk maar helaas we gaan volgende week stoppen :(
ik vond voorstelling geven leuk maar ook eng (de eerste dan)...........!!!!!
Einde
Salma 7d XD

Donderdag 4 juli om kwart over 10 gingen we naar de Wereldtheater.
Voor de voorstelling begon zat iedereen te kletsen,Maar toen de voorstelling begon was het muisstil. Juffrouw Janneliek Shmith zong zoooo hoog dat juf Maschja bijna moest huilen.Voor de rest was het super leuk en vooral die bekertjes.En de shaduwen was ook vet gaaf. Alleen hadden we last van de kleine kinderen die de hele tij d zooo enthousiast waren.Maar voor de rest vond ik het super leuk.
En alle kinderen van de theaterschool:
DANK JULLIE WEL VOOR DE MOOIE VOORSTELLING!!!!!!!!!!!!!!!!!
hudanur 7b

Mijn verhaal gaat over wereledtheater!!!! We liepen naar de voorstelling naar de wereldtehater. En daarna gingen we zitten. Toen het begon de wereldtheater!!!
En we keken als eerst gingen de lichten uit.Toen kwamen die kinderen met lichten enzo.
ze gingen er mee spelen met de lichten.toen kwamen 3 kinderen die lasen uit een rode boek.
en daarna kwam volgens mij een vrouw.die ging zingen en toen ging ze huilen volgens mij omdat ze met de maan wou trouwen.Maar ik weet nie waarom presiec de zon ging huilen dat is die vrouw ze is de zon.En ze ging heel erg erg erg goed zingen.Juf Maschja zat helemaal er in in de theater ze ging huilen want het was goed gezongen de eerste liedje. En de leukste dingen waren met die bekers liedje maken.het leek op een groepsband stomp heet die band.En ook om dat die vrouw goed kon zingen. Bijna de hele publiek vondt het super leuk er was hard geaplaudiseerd.En nog iets ..... hhh Thanks mees Ger thanks hhhhhh
Raed 7b


Dinsdag 2 Juli 2013,
Was er een voorstelling van de theaterschool.Het was best wel leuk. Er was zelfs een opera zangeres erbij en ze zong heel erg mooi. De opera zangeres had een mooie oude kleding aan van jaren 19. De kinderen van de theaterschool deden een leuke truc met een beker.Ze deden het heel erg snel dat ik het niet kon volgen.En er waren drie vertellers en ��n van de vertellers kwam uit groep 7c Seymanur uit juf sophie's klas ze vertelde het heel erg leuk.En er waren vier meisjes die op de tafel dansden dat was ook leuk.
En er waren drie kinderen uit mijn klas en dat waren: Salma,Dennis,Prassanna.
Ilknur 7D

theater bezoek:toen we naar daar gingen was ik nieuwsgierig want ik wist niet wat er zou komen.Ik keek naar de voorstelling het was heel erg leuk.ik kon eigenlijk niets zeggen want het was zo fantastic .Leukste was die beker en die mevrouw die zong zo prachtig!!
En die lichtjes die vond ik zo mooi ik vond ook achter de doek om trucjes te doen knap.En die dans zo leuk ik zal gewoon mee dansen. En die jurk van het mevrouw stond haar prachtig want dat jurk paste ook bij haar.En die tekkeningen zo grappigele tijd de zon achtervolgen. Ik ben blij daat ik daar eindelijk ben geweest .dit was mijn aller beste theatervoorstelling ooit!!!!!!!!!!!
ik zal vragen of ik hun handtekkeningen mocht.
als volgende jaar of deze jaar theaterschool is dan en ze hebben kinderen nodig willen meedoen met theater ben ik want ik ga me opgeven voor theaterschool mee opgeven.
want het was vetgaaf
ik zal deze aller-beste theatervorstelling nooit vergeten en meester Ger je hebt de kinderen die meededen aan theater goed getraint dan geef ik de theaterschoolkinderen en meester Ger een groot compliment dit was de beste beste beste theatervoorstelling ooit!!!!!!!!!
En veder was het echt een leuke theatervoorstelling
helena 7b

Het was een hele leuke theater .
en die vrouw had een hele mooie stem.
En de kinderen hebben ook heel goed geoefend het was heel leuk.
Beytullah 6d

hallo allemaal dit is verslagever timur
ze gingen dansen en er kwam en opera met een jurk die huilde en lachte omg wat wil je nog meer man !!!!!! jongens en meisjes dansen inhaar en uithaar dit is raar maar het was leuk we zagen vrienden en weet ik veel en mensen tot de volgende nieuwe nieuws omg !!!!!!!!!!dat is van groep 8 ik weet niet eens hoe die heet raar toch toch toch maaaaaaaar eerlijk theater is niet altijd leuk het meest zo i zo wel
tot kijk mensen die dit zienen
amigo timur 7d

goe gedaan theaterschool het was geweldig !!!!
esra 6b

Echt een super voorstelling !!!!!!!
seymanur 7c

Wat heeft de theaterschool weer een fantastische show neergezet!
Ik heb genoten van het mooie schaduwtoneel, de dans en de zang!
Echt totaaltheater! Super!
Juf Marloes groep 7
wij gingen naar de thaeter. het was heel erg leuk eerst gingen ze iets voor lezen daar na gingen ze dansen en toen gingen een vrouw opera zingen en toen ging die mevrouw huilen somigen kinderen gingen lachen die mevrouw was op een maan verliefd die spelers gingen een boek lezen. ze gingen op saduw spelen.
mohamed 6a

WAT EEN FANTASTISCHE OPERA VAN ONZE THEATERSCHOOL .
STERRREN STRAALDEN !BRAVO ! BRAVO !
MEESTER TON

Wij gingen naar de voorstelling van de Theaterschool.
Het ging over Opera, het was echt heel leuk!
Er waren delen . Elke deel was heel leuk!
Het leukste vond ik met de bekers en de grote doek.
Die vrouw die Opera zong, zong echt HEEL mooi!
Beyza 8c

mustafa krijgt 1009 punten
semanur4b

Theater voorstelling was echt leuk ik heb er van genoten
en ik hoopte dat ik er ook in zat maar jammer maar het was echt leuk.
rojin 6d

hallo ik ben verslaggefster ghizlane
mijn klasgenoten en ander klassen zijn naar het theater voorstelling geweest.aan het begin kwam een opera zangeres en die zangeres moest je voorstellen als een zon die huile en danste en zingde en alles bij elkaar. mijn mening over het theatervoorselling is niet zo posietief want ik vong het saai maar ja de kinderen die het hebben gepresenteerd hebben heel veel moeieten gedaan dus dat vid ik wel goed van hun dat zou ik nooit kunnen dun denk ik alle teksten in moijn hoofd onthouden<3!!!!!!!! doeiiiiiiiiiiiiii="" xxxx="" gverslaggevster="" ghizlane=""><3>
verslaggevster ghizlane 7d

Ik vond de theater heel leuk. De kinderen gingen zingen en dat was leuk en de juffrouw de stem was heel mooi. lichtjes waren ook heel mooi.Het was een leuke theater.
zehra 6a
Nou ik vind de eerste voorstelling niet zooooo heeel goed , maar de tweede wel '' super ''. Ik zit er zelf bij en ik heb heel veel tekst , maar de anderen ook hoor !
Is een hele moeilijke voorstelling dan de andere voorstelling. Ik hoop dat iedereen ( die de voorstelling hebben gezien ) ook zo denken !!!!!!!!!!!
seymanur 7c


Wij zijn naar het theahter geweest het was super leuk ik wou eigenlijk nog een keer maar dat kon niet en die vrouw die met die mooie jurk vond ik mooi zingen het leek alsof ze nep zingt maar dat is het niet,en de kinderen vond ook heel goed dat ze wat ze moesten zingen goed kunnen onthouden ik vin het helemaal perfect.
khalid 6a

Ik vond het heel leuk,vooral met de bekers.
En hoe die vrouw ging zingen het was super leuk!
Ik vond het gaaf wat ze met hunne handen gingen doen.
Ze gingen een slak maken met hunne ijgen handen een spin en nog veel meer!
Sena 6a

mustafa krijgt 10000 punten van mij
seymen 4b

ik moet 3 voorstellingen geven de eerste is geweest Gellukig ik was suphaa zenuwachtig maar dat was al mijn 4e voorsteling maar ik blijf toch zenuwachtig jammer dat mijn groep niet naar mij ging kijken maar naar de anderen groep maar vorig jaar keken ze naar mij dat is wel weer eerlijk en owja het is bijna vakantie de meeste scholen hebben nu al vakantie maar wij niet jammer maar ja soms is het toch ook wel leuk om wat te leren :) soms he :D ik hoop dat ik me niet ga vervelen in de zomervakantie ik ga naar turije dat is alweer lang geleden dus dat is wel weer leuk :) nu wordt het een beetje veel ik denk dat ik stop met schrijven ;D maar ik stop ook omdat ik niks meer te zeggen heb :DDD duzzzz..........
:D acelya 6b

ik ging naar opera bij het theaterzaal.Daar waren theaterkinderen en een zangeres en ze ging zingen,dansen,trommelen en kunsten laten zien .
De zangeres kon echt heel goed zingen en acteren.
De theater kinderen konde ook goed acteren en zingen
einde hassnain 6a

Het Was een beetje leuk....!
ikram 8cX

ik vond van het thaeter een leuke tentoonsteeling maar het was een beetje saai met de handen vuguren maar de hakken dans was wel leuk en de juf die heel hard kan zingen die was ook leuk maar sommige dingen hadde kinderen zijn tekst vergeten maar het maakt niks uit want de publiek die weet toch niet wat ze doen maar het wad wel een leuke theater voorstelling.
eind zuleyha 6a

Wij gingen allemaal met ons klas naar het theater er was een opera (voorstelling) ik vond met het gordijn leuk een groot gordijn en kinderen gingen echter staan en je zag hun schaduw was echt mooi maar ik vond een beetje beetje beetje saai :)
Emir 6a

we gingen naar de voorstelling en het was heel leuk er was en mevrouw met een jurk die ging zingen er waren kinderen omheen met lichten en dat vond ik heel leuk het was heel leuk
EINDE!!!!!
serkan 6a
customisable counter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.