Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezoek Ministerie van Buitenlandse ZakenBijzonder bezoek bij de groepen 8 op Basisschool Onze Wereld; Roy Hans van het Ministerie van Buitenlandse Zaken kwam aan de leerlingen vertellen over zijn werk op het ministerie. Wat zijn en doen eigenlijk diplomaten en hoeveel ambassades zijn er? Ook vertelde hij hoe Nederland andere landen helpt met diverse waterprojecten.

 


Hallo allemaal,ik ben Andjeli uit 8d.Ik ga niet opscheppen of je een slechte samenvatting geven,maar ik ga je wat vertellen over de les die ik afgelopen donderdag heb gekregen van meneer Roy Hans.Hij is een werknemer van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en hij gaf ons wat informatie over het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Hij gaf ons informatie doormiddel van een spreekbeurt.Ook ging zijn les gedeeltelijk over water en de Nederlandse Ambassade. Tot slot kregen we een waterzak mee.
Andjeli 8d

hallo allemaal, afgelopen vrijdag kwam er een meneer van buitelandse zaken. Hij ging vertellen over zijn werk en wat hij doet.Hij ging ons heel veel informatie vertellen,over hoeveel ambassades er in Nederland zijn (werken).Hij vertelde over water,dat Nederland de schoonste drinkwater heeft van de wereld. En op het laatst kregen we een drinkzakje soort van ,, het was een soort drinkfles ,maar dan onderaan hing een zakje,hij vertelde dat dat drinkzakje heel handig is voor op onderweg of op als je op reis gaat.
EINDE chaimae en suna 8BHallo vrienden en vriendinnen van Onze Wereld.
Ik ben Ra�f en ik zit in de coolste klas van de hele school, namelijk 8a. Meester Aglad is een uitstekende en fijne meester, die alles voor onze klas overheeft. Op donderdagmiddag was ik geselecteerd. Nee, niet voor ADO, maar voor een gastles van een meneer van Buitenlandse Zaken. Die meneer heette (ik heb geen flauw idee, maar ik hoor nu zijn naam van meester Olaf) Roy Hans. Hij vertelde ons dingen over water. Het was heel leerzaam. Want ik wist bijvoorbeeld nog niet dat je voor ��n stukje biefstuk wel 1000 liter water nog hebt. Nu weet ik dat wel en daar voel ik mijn leven door verrijkt. Op sommige plekken is er geen water, dat is een probleem. Roy Hans vertelde over oplossingen en wij dachten met hem mee. Het was erg interessant. Thuis vertelde ik natuurlijk alles aan mijn moeder onder het avondeten. We aten heerlijke kip. Mijn moeder maakt de lekkerste kip van de hele wereld. Mijn moeder is trouwens toch een schat. 's Avonds heb ik meteen op internet alles opgezocht over Buitenlandse Zaken en over water. Daarna had ik een prachtige droom over mooie dames in prachtig helder blauw water.
Groeten van Ra�f en meester Olaf

Hallo allemaal,
er was afgelopen donderdag een meneer van de Buitelandse Zaken gekomen. Hij gaf les over wat ze doen in andere landen met water ,hoe ze ze helpen en hoeveel Nederlandse ambassades er zijn in andere landen . We hebben veel vragen van de meneer goed beantwoord . Hij vond dat we veel wisten van andere landen. We hadden nog een quiz toen moest iedereen staan , als je antwoord fout was moest je gaan zitten. We kregen tenslotte nog een waterzak die je overal kan gebruiken.
Onur 8B


Meer weten? Klik hier op de websites!
WEBSITE Ministerie van Buitenlandse Zaken
WEBSITE Nederland leeft met Water
WEBSITE Drinkwater voor Iedereen
SCHOOLTV: Geen leven zonder Water
SCHOOLTV: Waterzuivering
customisable counter