Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEGO wedstrijden in de Haagse Hoge SchoolAl een aantal weken is meester Rien samen met een aantal leerlingen uit de groepen 7 aan het programmeren en aan het bouwen met LEGO. Zaterdag 18 november zijn de internationale wedstrijden; alle deelnemers van de FIRST LEGO LEAGUE komen samen in de Haagse Hoge School.

 

De FLL is een internationaal project voor 9 t/m 14 jarigen waar aan 60.000 kinderen van over de hele wereld meedoen. Het doel is om kinderen in wedstrijdverband enthousiast te maken voor techniek en technische beroepen. Het LEGO materiaal dat bij de opdrachten gebruikt wordt (LEGO Mindstorms) spreekt bijzonder tot de verbeelding.
Zaterdag was er een wedstrijd van Lego League. Ouissam, Faruk, Sara, Mahmut, Ashwandt, Manpreet, Sumayra en Talha vormde samen het team.Iedereen was er van het team, behalve Talha want die was net terug uit Rotterdam en ging toen direct naar zijn voetbalclub. De wedstrijd werd geopend door de bekende : Jeroen Kramer!! De wedstrijd vond plaats op De Haagse Hoge School. De wedstrijd verliep goed. Jammer genoeg werden we 7e een alleen de eerste 6 teams gingen door naar de landelijk finale in Eindhoven.Dit kon je Zondag op nederland1
zien ,je kan ook informatie vinden op www.fll-haaglanden.nl. We hebben toch wel iets gewonnen namelijk; Een echte orginele First Lego League medaille.En daar zijn we natuurlijk blij mee.De dag was goed verlopen, behalve de jongens van het Lego League team hebben veel klappen gehad van de meiden .
Groetjes Kusjes Ouissam & Damla 7c