Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FIRST LEGO League wedstrijdenLeerlingen van Basisschool Onze Wereld waren al weken bezig met moeilijke robot-lego opdrachten; zaterdag 29 november 2008 deden ze mee aan de jaarlijkse LEGO-wedstrijden in de Haagse HogeSchool. Alles over de wedstrijden is te vinden op de Website van de First Lego League. Een lange spannende Werelddag...

 
gisteren was de lego leugue wedstrijd geweldig en heel leuk dat we de opdrachten moesten uitvoeren met onze robot en we kregen leuke medailles en somige andere scholen kregen zelfs een beker helemaal gemaakt van lego. kon ik volgend jaar maar weer!!!!!!!!!
rohit 7dvorige zaterdag ben ik naar de Haagse Hoge School geweest.Daar ging ik en mijn team een wedstrijd houden.Je had drie ronde's.We hebben 55 punten gehaald.We hebben ook Appie van huis Anubis ontmoet.Aan de einde van de dag kregen we een medaille gekregen van 5 gram.Het was een heeeeeeeeeeele leuke dag.
Talhah 7bAan de wedstrijd deden mee: Enes uit groep 7a, Talha en Besim van groep 7b,
Anouska uit groep 7c en Rohit uit groep 7d. Allemaal gefeliciteerd met jullie medailles!
Meer weten? Klik hier verder!
Website van de First Lego League.