Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cruyff Courts 2010: Onze Wereld wint voor Den Haag!Verleden week woensdag deden een aantal leerlingen uit de groepen 8 samen met gymmeesters Sven en Slobodan mee aan de CRUYFF COURTS en alle wedstrijden waren gewonnen! Woensdag 17 maart ging het team dus door naar de volgende ronde....als Haagse Allerbeste glansrijk door naar de regio-finale...gefeliciteerd!

 
Haagse kampioen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

We gingen naar de johan cruijf van laakwartier, we hebben goed samen gespeeld en hard moeten vechten om in de finale te komen. we hadden alles gewonnen dus 1e plaats. vervolgens moesten we tegen bassischool zuidwester spelen we hebben van hun 2-0 gewonnen. De beste bassischool voetbal van heel Den Haag en 21 april voor de provincie Zuid-Holland.

Taoufiq 8A

Berichten van verleden week:

VOETBALTOERNOOI GROEPEN 8

We moesten in de klas van juf Oznur omkleden. We waren met 9 kinderen en Mees.slobodan en Mees.Sven. Toen gingen we lopend naar de cruiffcourt. we gingen 10 minuten wachten, want er speelde andere scholen tegen elkaar Na die wedstrijd waren wij aan de beurt!!!Eerste wedstrijd was 5-0 voor ons. Daarna 3-0 voor ons weer. We hadden een kippenvleugel gekregen van de Meester. Daarna weer 3-0 voor ons. En toen kregen we zak chips en drinken. En bij de laatste wedstrijd toen 2-0 voor ons stond had de tegenpartij een penalty gekregen door Seyid en Berkay, en Appie was heel nerveus en toen schoot de tegenpartij de bal , maar Appie was beter!! en hij redde de bal. en daarna was iedereen blij .Toen pakte Appie de bal hij schoot naar voren en Cihan kopte de bal erin!!!!! En toen stond 3-0 voor ons en we waren de 1STE plaats daarom mogen we naar de Haags kampioenschap bij Withuystraat. Het is Woensdag 17 maart dus wie wil komen mag komen.
cihan had in totaal 10 goals gescoord, Ayoub heeft er eentje gescoord,
Taoufiq heeft er 2 gescoord, Berkay heeft eentje gescoord.

Cihan&abdurrahman 8a
Woensdag 10 maart 2010 gingen de jongens die geselecteerd waren voor de voetbaltoernooi in de cruijf court. De jongens die waren gekozen door meester Slo & Sven & olaf zijn: Safak, Enes, Cihan, Toufiq, Ayoub, abdurrahman, Berkay, Furkan en Seyid. De cruijf court was op Het Teniersplatsoen. Toen we daar aankwamen zagen we de supporters van 'ONZE WERELD' De scholen die meededen waren: 't Startpunt, Spiegel, Jan Lighthartschool, SavelBerg en natuuurlijk! ook Onze wereld, al die scholen hadden ook een meisjes team we moesten 1 wedstrijd wachten de 1ste wedstrijd was tegen Spiegel die wonnen we met gemak Onzewereld 5-0 Spiegel daarna moesten 2 wedstrijden daarna wonnen we weer.. Het is nog een eind verhaal, maar we gaan het afronden we hadden alle wedstrijden gewonnen. En we kregen geen doelpunten tegen dat komt door ons prof. Keeper Abdurrahman

Volgende week hebben we weer een toernooi 'HAAGSE KAMPIOENSCHAP' Withuystraat op het laakveld daar spelen we het kampioenschap als we die winnen spelen voor Zuid-Hollands kampioenschap daar na Nederlandse kampioen schap die winnen we naatuurlijk
Safak En Enes 8c

VOETBALTOERNOOI CRIJFFCOURT
Wat een knappe prestatie van ons wereldteam , samengesteld uit spelers van de groepen 8 !Eerste zonder zelfs een tegendoelpunt !En nu volgende week naar de finale . Heel veeeeeeeeeeeeeeel succes !!!!!!!!
Meester Ton


Voetbal!!!!
ik mocht mee doen met de voetbaltoernooi en toen wonnen wij alle 4 wedstrijden.
Dus wij staan eerste volgende week mogen wij weer mee doen met de stedelijke toernooi en dan van Zuid-Holland en dan weer van heel Nederland.
Ik hoop dat we gaan winnen!!!!!
ayoub 8bMeer weten over de Cruyff Courts?
Klik hier door naar de website van Cruyff Courts!