De afscheidsmusical van de groepen 8 wordt door alle groepen bekeken! 'KRANTASTISCH' is vandaag van start gegaan met twee voorstellingen in de aula op nr. 80. Een musical vol dans, zang, spel en natuurlijk heel veel...kranten! Kom maar gauw kijken....de musical wordt gespeeld t/m aanstaande woensdag 8 juli 2015.

het was KRANTASTISCH leuk ik zag eeen jongen in een jurk iedereen zegt dat hij murat heet dus ik zag murat in een jurk en er waren 2 jongens die de krant bezorger wilde paken een jongen zij ik heb hem ik heb hem maar hij had hem niet 4 of 5 keer had hij hem niet gepakt en er was een meisje die zo sierlijk ging dansen ze heet sena ze zit in de zelfe moskee als ik en nogmaals het was KRANTASTISCH LEUk en een FIJNE VAKANTIE. Elanur 5d

Het was heel leuk en een beetje grapig maar het was heel erg leuk en grapig Rojin groep 5b

de musical was leuk emir 3c

het was leuk met die polici naoufal

het was leuk met die jonge die een pruik hat hajar 3c

ik vond het heeeeel leukk met die politie ik heb jou maryam 3c

Woensdagavond 8 juli is de afscheidsavond van de groepen 8. Kijken naar de video van de werkweek en voor de laatste keer spelen ze dan samen de musical  'KRANTASTISCH' voor alle ouders en genodigden.

Reageren? Klik op de brievenbus en stuur je bericht!

customisable counter


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.