Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groepen 2 naar Museum MeermannoAlle groepen 2 zijn met de bus helemaal naar het Meermanno museum geweest.
Al spelend ontdekten ze dat er overal letters zijn en dat je daar
hele leuke dingen mee kunt doen....kijk verder voor de foto's van juf Eline van
groep 2b; ze typte ook het verslag...ook vol met letters!

 


De groepen 2 zijn naar het Meermanno museum geweest.
Groep 2b is donderdag 18 januari 2007 geweest. We werden opgehaald door een bus om 8.30 uur. Door de harde wind op straat was het erg druk en kwamen wij pas om 9.15 uur aan ! Het meermanno museum is eigenlijk een woning van een hele rijke meneer.

Deze meneer verzamelde allerlei boeken. Hij had hele grote boeken van wel 50 cm bij 50 cm, maar ook een mini boekje van 0.5 cm bij een 0.5 cm! Helaas mochten we in dit gedeelte geen foto's maken.... We hebben wel 2 foto's gemaakt toen we bezig waren met de speurtocht. We moeten zoeken naar versierde letters.
daarna zijn we even gaan eten, gezellig in de kantine van het museum, omdat het in de tuin te koud was en er een veel te harde wind stond.

Het laatste uur hebben we besteed aan werken op zolder. Daar mochten we ons eigen kunstwerk maken met verf. We kozen een stempel, een kleur verf en drukte dit op onze lege witte vel papier. Na een paar keer stempelen mochten we de tekening versieren met krijt.
Een leuke en leerzame ochtend!!!!


Even rondkijken in het Museum Meermanno? Klik hieronder door op de websites!
Museum Meermanno
Museum Meermanno Educatief