Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onder de grond in de Woelige StalAlle leerlingen van de groepen 3 hebben deze week een bezoek gebracht aan kinderboerderij 'De Woelige Stal' Daar kregen ze les over duizendpoten, wormen en slakken. Er krioelt van alles onder de grond...wat doen ze daar en wat eten ze allemaal? Met een vergrootglas kun je alle kleine beestjes nog beter zien.

 
wij gin naar kidrboedrij. toen gin wij werk dat was leuk.
ilhan 3b

ik vonnd het hil leuk dankjewel. als we naar de kinder boederderij moogen gaan.
haris 3cik ben nizar en ik ging samen met mijn klas en mijn moeder en juf Nazan en juf briesend zijn we naar de kinderboerderij geweest daar gingen we een tekening maken en een heel leuke puzzel en de derde ding moet je de dieren zoeken en .pakken met een lepel en toen moest je het in de bak stoppen maar ik was bang toen ging mijn moeder het pakken en ik zag met de vergrootglas een honderdpoot en toen gingen we naar een doos van glas daar zag je slakken hoe ze leven en wat ze eten enz de boer ging de slakken pakken en stopte het in de glazen kist ik was bang om de slakken aan te raken toen gingen juf Nazan en mijn moeder gingen mijn aanmoedigen en toen deed ik het wel en ging ik de slak pakken en ik vond het daar heel leuk en op het laatst ging de boer de duizendpoot laten zien. de dag was heel leuk en ook heel nat door de harde regen ik wil nog een keer samen met mijn klas naar de kinderboerderij.
nizar groep 3cwij gine naar kinderburdaaie slake op ons hantzete
sohaib 3c

wij zijn naar de kinderboerderij geweest.
wehzijnnardierenkaajken
omer caner 3cwe zijn naar de boerderij gegaan. ik vond het leuk en gezelg.we hebben over de dieren onder de grond geleerd.
kishan 3c