Fijne Feestdagen en tot volgend jaar!Vrijdagochtend 19 december 2014; Kerstontbijt op Basisschool Onze Wereld! Al vroeg kwamen ouders en kinderen met heel veel heerlijke hapjes naar school. Salades, kersttaarten, bara's, köfte, cake, verse croissantjes, fruit en nog veel meer...samen aan het Kerstontbijt en het Kerstverhaal. Veel ouders en kinderen kwamen ook nog meester Ton gedag zeggen. Fijne feestdagen en allemaal tot volgend jaar!

 

 


Het wat heel leuk met kerst ik hoop dat jullie ook een leuke feestdagen krijgt fijne feestdagen.......seyma 6A

ja heb ik meester ook wat gegeven ik wens jullie allemaal een vakantie en gelukkig nieuwjaar en fijne feestdagen dat zeg ik tegen jullie allemaal en voral meester Ton !!!!!! Abdeljaouad 8D

 

kerst was heel leuk iedereen had een mooie kerststukje en iedereen was mooi aangekleed Helin 5c

 

Meester Ton werd ontvangen door de ouders in het Wereldtheater en kreeg nog mooie kado's en bloemen voor al zijn werk op Basisschool Onze Wereld. Meester Ton bedankte iedereen en vertelde dat er nog een echt afscheidsfeest komt voor alle kinderen en de ouders. Ook verklapte hij een geheim.....meester Ton wordt opa!

v

Een ochtend vol regen en wind, maar 's middags begon de zon te schijnen....je eigen kerststukje, tekeningen en de schoolkrant mogen mee naar huis. Daaaag! Alle kinderen, ouders, meesters en juffen en vooral meester Ton, fijne feestdagen en tot volgend jaar!

 

 

customisable counter


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.