Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haagse BomenweekZelf onderzoek doen bij bomen; krijgen de bomen in Transvaal genoeg frisse lucht, welke dieren leven er in bomen en hoe oud wordt een boom eigenlijk? Leerlingen uit de groepen 6 gingen afgelopen woensdag en vrijdag op pad. Ook hebben ze geholpen bij het planten van nieuwe bomen; zo wordt de buurt straks lekker groen!

 
we haden boomen geplant met een juf die heel feel weet over de aarde maar eerst ginen we op school een filmpje kijken over de boomen ginen we naar buiten om de boom te planten.
maar de boom had geen aarden toen haden we alemaal een schep gekreegen en toen moesten we de aarden weer aan de boom zeten toen waaren we klaar en dan haden we de lintjes in de boom opgehangen de elenmenten dat waaren er 4 vuur,lucht,water,aarden. en toen ginen de jufen 2 kinderen geinterviewd.en dan geen we naar school toe dan waar we benen ge komen dan ge we film over de 4 eelementen praaten toen we ginen haden we aalen maar een vest aan achter de vest stont haagsche boomen week.

doeiiiiii karishma 6b,ikram 6cVandaag gignen we met zen allen een boom planten.
En er waren vier groepen,een groep voor lucht,��n voor water,��n voor aarde,en een groep voor vuur ,vuur is iegenlijk zonlicht . Elke groep had een schep en,elke groep had een lindje , elklindje was bedoeld voor een elemen,water,aarde,vuur,en lucht. Elke groep moest scheppen,totdatwe er waren,het laatste onderdeel,de lintjes ophagnen . En toen moesten ik en Esma geinterviewet worden.
Die interviewe was om de andere sgoolen hir in de buurt te laaten zien hoe je een boom moet planten er waren heel veel vragen die we moesten beantworden,als die schoolen ook een boom willen planten kunnen ze gewoon naar het vlmpje kijken van mij en Esma,en dan weten ze wel hoe ze een boom moeten planten.

Omar 6c26 maart 2008
We gingen een filmpje kijken.Dan moesten we de vragen onthouden.
Toen kregen we 4 lintjes.
Het waren 4 elementen:water,aarde,vuur,lucht.Dan gingen we onze naam erop schrijven.
Dan kwam een vrouw langs en we kregen van haar een vestje.Toen gingen we naar buiten.
Daar gingen we een boom planten.We gingen de lintjes in de boom hangen.Er waren mensen van het nieuws.Ze gingen ons filmen.Toen gingen we foto`s maken.Dan gingen we gedag zeggen naar de boom.Toen kregen we een interview.Omar en Esma kregen een interview.En het duurde lang.En het ging een beetje regenen.En we gingen terug naar school.En we gingen een groepsfoto maken.En juf Nicole ging een beetje filmen hoe we het deden.
Toen gingen we onze vestjes aan de juf geven.Dan gingen we naar ons eigen klas.En we gaan weer vrijdag.En het was heel leuk.

Anouska en Zehra 5/6VIDEO WERELDNIEUWS: Groepen 6 Bomen planten

Verder bomen? Klik hier verder op de websites!
Haagese Bomenweek
ElemenTree
Nationale Boomfeestdag
Boomgids on line
Klokhuis Bomen
Bomen website