Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groep 3c naar de kinderboerderijLekker wandelen, mooi weer...groep 3c ging woensdagochtend 31 januari op bezoek bij kinderboerderij 'De Woelige Stal' in het Hannemanplantsoen in Transvaal. Daar was een speciale les over duizendpoten, mollen en wormen en alles wat leeft vlak onder de grond...

 

Leven onder de grond.

Vandaag zijn wij naar de kinderboerderij geweest.De boerderij juf heeft een verhaal verteld over beestjes die onder de grond leven.Het ging over een mol, worm, duizendpoot, slak, pissebed enz. Wij zijn ook nog onder de grond geweest om alles heel goed te bekijken. Het was donker en heel leuk en spannend. Daarna gingen we uit het hol. We hebben toen opdrachten gekregen. We moesten beestjes met een vergrootglas bekijken en tekenen, beestjes graven, puzzelen, slakken laten kruipen op een stuk glas.
Het was een leerzame les.
Tarik en Denis uit groep 3c.