Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Optreden kinderkoor DIPASARO in AmsterdamIn de herfstvakantie gingen een aantal leden van het kinderkoor optreden in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. Daar was een congres over 'De Wereld van Morgen' wat door het kinderkoor samen met de rappers Key en Ahab feestelijk werd afgesloten. Azdin van groep 8a schreef een verslag van deze dag.

 Op vrijdag 27 okt 2006 heeft het kinderkoor DIPASARO een optreden in Amsterdam gegeven in het koninklijk instituut van de tropen. We begonnen met een lekkere limonade. Toen hebben we gerepeteerd in een mooi kamertje het heet de Wilhelminakamer. Een hele luxe kamertje. We hebben elkaar natuurlijk succes gewenst. Niet alleen de kinderen uit Transvaal maar ook de kinderen uit de schilderswijk.

Het kinderkoor treedt niet alleen op maar ook 2 rappers Guus en Frans. Het waren echt stoere venten.
We hebben opgetreden voor een hele grote zaal vol met mensen.
Toen we klaar waren gingen we lekker naar de Mc donalds toen waren we klaar.

We kwamen aan met een mooie bus en gingen er mee terug.
Het was een hele leuke dag !!!
Vooral met de kinderen LATERS!!!!!!!
Azdin 8a

VIDEO Kinderkoor naar Amsterdam