Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groepen 8 naar het IMC CollegeEen aantal leerlingen uit de groepen 8 gingen vrijdag 1 februari op scholenbezoek bij het IMC. Vakkundig boren en timmeren, haren knippen, of toch liever een gezichts- of handmassage? Sharon en Youssra van groep 8s en Ozgur uit groep 8c schreven een verslag. Helemaal onderaan staat een link naar de scholengemeenschap IMC.

 VRIJDAG 1 FEBRAURI 2008 WAREN WE BIJ DE IMC HET WAS ECHT GEZELLIG BEST WEL LEUK BIJ DIE SCHOOL WE HEBBEN EEN LES GEVOLGEN ENZ. EN NOG EEN PAUZE GEHOUDEN DE LESSEN WAREN ERG GEZELLIG EN BEST WEL EEN GROTE SCHOOL WE BEGONNEN EERST MET BOUW EN DAAR HAADEN WE DOBBELSTENEN GEMAAKTT EN DAARNA GINGEN WE NAAR TECHNIEK EN DAAR HADDEN WE BOTERKAAS EN EIREN SPEL GEMAAKTT VAN HOUT EN DAARNA GINGEN WE NAAR ZORG EN WELZIJN WIJ VONDEN DIE LESSEN HARSTIKKE LEUK JE KON KIESEN UIT HANDMASAGE & NAGELVERZORGING & GEZICHTS BEHANDELING & JE KON OOK KIEZEN UIT KAPPER EN WIJ KOZEN UIT NAGELVERZORGING DAT WAS HEEL ERG LEUK


EN WEWAREN HIER VOOR OOK NAAR DE KANTINE GEWEEST OM TE ETEN HET WAS DAAR BEST WELL EEN PIEPKLEIN BEETJE SMERIG EN DIE KINDEREN VAN DIE SCHOOL WAREN BEST WEL KATTIG ZE GINGEN MAAR WAT ZEGGEN TEGEN ONS MAAR ER WAREN BEST WEL LIEVE KINDEREN ER BIJ EN TROUWENS WE WERDEN BEGELEIDT DOOR TWEE KINDEREN VAN DE 1STE KLAS DIE WAREN BEST WEL AARDIG EN DAT WAS HET ZO EEN BEETJE MAAR BEST WEL GEZELLIG EINDE!!!
SHERRY&YOUSSI 8S!!

HOOI ALEMAAL IK BEN VANDAAG 01-02-08 NAAR IMC COLLEGE GEWEEST HET WAS SUPER LEUK IK HEM ALEMAAL LEUKE DINGEN GEDAAN EN IK HEB LEKKERE GEZIGDS BEHANDELING GEKREGEN EN EEN HAND MASAJE EN DOBOLSTENEN GEAMAAKT ALEMAAL LEUKE DING HET IS BEST WEL EEN LEUKE SCHOOL EN HEEEEEEEL GROOT!!!
MAAR WE GINEN EERST IN EEN KLAS ZITEN EN PRAATEN EN TOEN GINEN WE DOBOLSTENEN MAKEN EN TOEN MOESTEN WE WEER NAAR DE VORLGENDE RONDE WE GINEN TOEN BOTER KAAS EN IJEREN MAKEN WASS SUPER GAAF EN TOEN GINEN WE WEER NAAR DIE LOKAAL GINEN WE TEON NAAR DE KANTIENE ENZO GINEN WE ETEN EN SNOEPJE'S GEKOCHD MAAR WAT IK RAAR VOND WAREN DIE KANTIENE TEGELS RAAR WANT LIJKT WEL DAAT HET BIUTE WAS WANT HET WAREN NAMELIJK STOEPTEGELS!!!!MAAR GOED VERDER GINEN WE NAAR DE LEERKAMER WAAR JE ALEMAAL HOOFDMASAJE EN HANDMASAJE EN NOG HAAREN KAMERN HAAREN WASEN ENZO EN NAGELAK VOOR DE MIJSJE'S MAAR IK GA HET SLIUTEN
IK BEN OZGUR VAN 8C

Klik hier verder naar de website van het IMC College!