Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorstelling in Theater aan het SpuiAlle leerlingen uit de groepen 4 en 5 bezochten de voorstelling van jeugtheater Kwatta in Theater aan het Spui in Den Haag. 'Tsaar Saltaan, Prins Guidoon en de Zwaan', een bewerking van een sprookje van Alexander Poesjkin in samenwerking met leden van het Gelderse Orkest...een bijzondere voorstelling!

 ik vont het leuk bij de theater omdat ze grapeg waren.
en een vrouw zij moest heel veel mensen spelen zij vont ik het grapegtst.
der waren ook mensen die muziek ginnen spelen dat vont ik heel mooi. het durden lang maar dat vint ik juist leuk. in een zwaan dat vont ik het mooiste.
dat vont ik mij leukste theater die andere waren ook leuk maar deze was het leukste.
amira 5c


ik ben ali ik ging naar het theater het was leuk
het duurde lang er was een vrouw aangekleed als een zwaan
en een jongen was getrouwt met de zwaan
ali groep 4c
vandaag gingen wij naar een theater met de schoolbus en het heet de prins en de zwaan
mikhail 4c

we gingen naar de theter en er was muziek en ze en ze storte naar binnen ze gingen op een stoel zitten en er was twee zusjes en ze gingen wein drinken en de zwaan ging een wein pakken en de koning ging met zijn hand om hoog en zwaan ging geven en de koning ging pakken en de man met de snoor ging de wein uit zijn handen en ze gingen weer opstaan em de muziek was laaaa laaaaa
nazim 5c


wij gingen naar de tehater er was en 3 vrouwen 2 manen een vrouw was en zwaan en die anderen waaren hulpjes en een man was en verliefd op een zwaan om dat ze mooi was en doe gingen ze naar de strand en toen was de zwaan gekomen en doen gingen ze ziten en doen ginge ze praaten en toen was de zwaan weer gekomen en ze ging soort baletjes gooien en doen ginge een man huilen eweer huilen en doen weer doen ging die stopen met huilen en toen gingen we met se alen naar school metde bus doen gingen we naar huis.
serkan 5c


het tooni was hil lnek
redouan 4c

Het was een leuke theater en er ging een zwan komen die ging de verdrieteche man toverev naar een beest.
En er waare sorte muziek en een verdrietech muziek en een spanende muziek.
En een muvrouw had irst een rok en dan een broek.
En een man was irst een koning geworde en dan weer een meneer en het ging steets de zelfte manen en mevrouwen.
En we waaren lang naar de theater an het kijke en ik was mu en tun het klaar was ging ik me vule alls ik net wakker was.
zuleyha 5c

heele groep vier ging naar een vorsteiing en groep vijf gingen ook we gingen met de schoolbus naar het theater van de prins en de zwaan een muziekaal hat een viol veel plezier op onze wereld
lievs christian 4c

Weer terug op school kon een prachtige Kwatta-Kijkdoos worden gemaakt...
Nog even kijken? Klik hier door naar de website!
Website jeugdtheater Kwattacustomisable counter