Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Politie op bezoek bij de groepen 3Wat is daar nou aan de hand? Bij groep 3a stond een politie-agente iedereen een hand te geven. Pliesie, popolisie, politie....best een moeilijk woord! De zus van juf Nevin van groep 3a is hoofdagente bij de politie; ze kwam ze langs om over haar werk te vertellen. Over boeven vangen, stoute dingen en die handboeien...mogen we die even zien?

 
Die politie had een pistool bij zich en een riem. Toen had ze een rond iets, als een acht. Ik weet niet hoe dat heet. Ze ging iedereen laten pakken. Als iemand iets steelt dan gaat ze de handen in die ronde dingen zetten. De politie heeft ook zo een riem met een harde knuppel, daarmee moet je slaan als ze niet naar je luistert.
Die meisjespolitie lijkt op de juf. Het was leuk politiemeisje.

LakishaEr was een politie gekomen. Ze heeft handboeien laten zien.
Sofyan

De handboeien vond ik leuk. We mochten haar pistool niet vastpakken, maar alleen naar kijken.
Ze had ook pepperspray bij zich. De politie was de zus van juf Nevin.
Salima