Juf Mieke Jansen en juf Pauline, meester Selcuk en meester Mohamed en natuurlijk meester Ton Hendriks; allemaal alweer 25 jaar op Basisschool Onze Wereld en meester Ton zelfs al....40 jaar! Op vrijdag 19 oktober mochten ze samen op WERELDREIS door de hele school. Eerst samen met de ouders zingen en naar het WERELDNIEUWS kijken...daarna gingen de jubilarissen samen op reis; Hallo Wereld!

 
het was heeeeeeeeeeeeeeeeleuk bat meester moomet en de anderren meesters en de jufen kwaamen
xxx yasmine4b

ik vond het leuk omdat ik en me klasgenoten gingen dansen en zingen
en die liedje was jump jump was echt onzetend leuk.
selina 7b

het was het echt leuk en die tusrt en met die feest
nebi 6c

het was heel leuk gefeliciteerd meester mohamed en selcuk en meester ton
DEVRAN&HACI ALI 6B

HET WAS HEEL LEUK MET MEEEEEESSSSSTTTEEERRRSSS TON SELCUK MOHAMED
MEHMET EN ZAKARIA 6B

mooie fotos
azra 3a

Het was een hele leuke feest!
Derya 7b

ik vond het heel erg leuk en gezellig nogmaals gefeliciteerd daaaaaaaaaaaag.
irem uit groep 7d

Lieve collega's en kinderen,
Wat hebben mijn man, kinderen en ik genoten van de Wereldreis!
We hebben zoveel mooie dingen gezien en zelf gedaan; de dag is omgevlogen!
En dan tussendoor die heerlijke lunch in de prachtig versierde aula met 2 echte obers...
Allemaal super-bedankt voor alle creativiteit, ik voelde me zeer vereerd!
Als ik de foto' allemaal zie, wil ik zo weer terug.....
juf Mieke, Paul, Liset en Suzan

vet cool was het en ik was de leider
basak 5c

onze dans was geweldig .. ik vond het best wel leuk om zo'n dansje te doen
het was gewoon geweldig! juf Nikky is zo goed met dansen;)
Merve s. 8c

Lieve kinderen , ouders/verzorgers , meesters en jufs ,
Zoals je op de prachtige foto's kunt zien , heb ik samen met mijn vrouw en de andere jubilarissen genoten van het jubileumfeest. Het was een WERELDFEEST met vrolijke en mooi aangeklede mensen . Met liefde en warmte . Met muziek , dans , optredens , lekkere hapjes en cadeautjes .
OP ONZE WERELD LEER JE DE WERELD KENNEN !
Hartelijk dank , ook namens mijn vrouw , voor deze onvergetelijke dag,
Meester Ton

het was egt en egt leuk
yagmur4d

Het was super leuk.Ik moest een presentatie houden over Australie voor de jubilarissen.Het ging super goed en we gingen steeds beter leren en daarom was het super makkelijk.
seymanur

Lieve kinderen en collega's, Wat heb ik enorm genoten van de mooie Wereldreis die ik mocht maken ter ere van mijn 25 jarig jubileum! Jullie hebben mij, meester John en onze kinderen meegenomen van Australi� naar Sprookjesland en van een Hollandse Koninginnedag naar een modeshow in Noord-Afrika. India heeft met z'n geuren en kleuren n�t zoveel indruk op mij gemaakt als de heerlijke Spaanse tapas! Luilekkerland en Suriname hebben totaal verschillende smaken maar de temperatuur was �cht hetzelfde! Een Wereld-lunch met Wereld-obers maakte het geheel compleet.
Alle cadeautjes uit alle werelddelen krijgen een speciaal plekje in mijn huis �n in mijn tuin!
Allemaal enorm bedankt!
juf PaulineIk vond het gisteren echt leuk toen juf mike en juf pauline kwamen we deden en Qwis en juf pauline won en ze kreeg en cadeau maar want juf mike ook haar best deed kreeg ze ook en cadeau dat was en kook boek super gaaf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ikram. 6c

op 19 oktober was het een leuke dag voor de jubilarissen ze vonden het echt leuk wat wij deden natuurlijk ook de andere groepen en als laatst lekker discoooooooo...........
en daarna 1 week vakantieeeee !!!!!!!!!
fijne herfstvakantie allemaaal !!
Aysun 8d-the bom !!!

onzewereld is echt en goeie school vandaag gingen we soort van toneelstukje doen voor de jubileumjaar voor meester selcuk en meester Mohammed en juf Pauline en juf Mike en meester ton.
ze vonden het heel leuk en wij ook
begum 8d

Na het WERELDNIEUWS en het optreden van het kinderkoor bedankte meester Ton iedereen en vooral de ouders. Ook vertelde hij over 40 jaar op school en dat hij dat nooit had kunnen doen zonder zijn vrouw Annie. Alle jubilarissen kregen een groot applaus en gingen op reis naar gebouw nr. 87; een WERELDREIS door de leerjaren groepen 1 t/m 4; Afrika, Holland, Luilekkerland en Sprookjesland! Koekhappen, een modeshow, heerlijke hapjes, dansende kabouters, prachtige kado's en vooral samen feestvieren met de jubilarissen!
Met tassen en koffers vol kado's kwamen de jubilarissen in de aula in het schoolgebouw op nr.80. Daar stond een internationale lunch klaar. Even uitrusten en lekker wat eten...daarna verder op WERELDREIS bij de groepen 5 t/m 8; de jubilarissen mochten tapas maken in Spanje, dansen in India, springen met kangoeroes en tot slot even naar Suriname voor de RenjeRoti Kwis!Alle ouders, juffen en meesters en vooral alle leerlingen op Basisschool Onze Wereld en de R.F. Slooteschool allemaal bedankt voor deze bijzondere dag met een WERELDREIS voor onze jubilarissen!

Zelf een bericht sturen? Dat kan hier!
Bericht
Naam en groep
Berichten zonder afzender worden niet geplaatst dus vermeld wel je naam en groep!
Je eigen IP computer-internet-adres wordt automatisch mee verzonden.

customisable counter

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.