Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Circus en modeshow in de speelzaalMAANDAG 15 FEBRUARI zijn de ouders welkom in de speelzaal op Basisschool Onze Wereld! 's Morgens een prachtige circusvoorstelling door kinderen van de groepen 2 met verrassende optredens en 's middags geven de leerlingen uit de groepen 1 een eigen spetterende modeshow! Kaartjes kunnen worden gekocht voor 1 euro bij de juffen en de opbrengst is voor een goed doel!

 

Bij de groepen 1 zijn op de gang al geregeld ouders met snorrende naaimachines....jurken, broeken vol glitter, hoeden en petten; dat wordt straks een prachtige modeshow! Al veel kleren hangen klaar en er is zelfs een heuse 'catwalk'om te oefenen. De modeshow is op maandagmiddag 15 februari in de speelzaal. Kaartjes worden door de juffen verkocht en de hele opbrengst gaat naar WARCHILD.Komt dat zien,komt dat zien! De groepen 2 zijn al op de gang aan het oefenen....clowns, leeuwen, acrobaten, jongleurs, alles voor een echte circusvoorstelling! Het circus is voor alle ouders te zien op maandagochtend 15 FEBRUARI in de speelzaal! Kaartjes worden door de juffen verkocht en de hele opbrengst gaat naar de slachtoffers van de aardbeving op HAITI.Ik heb flessen ingezameld van mijn flat.
En ik heb 16 euro verzameld.
En die heb ik naar de postkantoor naar GIRO 555 gestort.
Nur Kose 8D


Nur uit groep 8d heeft zelf actie ondernomen voor HAITI. Met het inzamelen van plastic flessen heeft ze aan statiegeld 16 euro opgehaald! Samen met meester Olaf heeft ze op het postkantoor het geld gestort op
giro 555.
Heel goed Nur!