Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afsluiting CEES cursussen Yoga en TaekwondoAfgelopen week werden de CEES-cursussen kinderYoga en Taekwondo op Basisschool Onze Wereld afgesloten met een presentatie voor veel ouders in de speelzaal en de grote gymzaal. Laat maar eens zien wat je kan....alle sportieve leerlingen kregen na afloop van deze cursussen ook nog een eigen certificaat mee naar huis!

 


De afgelopen 10 weken was het soms verdacht stil in de speelzaal. Dat kwam omdat daar leerlingen uit de groepen 4 yoga-les kregen van juffrouw Maaike Frankena.
Na een inspannende dag was het heerlijk om even volledig rust te nemen. In de laatste les mochten de ouders een (stil) kijkje nemen en mochten ze zelf(s) even op een yoga-matje liggen. Heerlijk!Heel wat meer lawaai was er de afgelopen 10 weken in de sportzaal. Veel oeh's en aah's galmden er door de zaal tijdens de Taekwondo-lessen van meester Stefan Marris. In de laatste les, waabij heel veel ouders, broertjes en zusjes aanwezig waren, kwam meester Willem Marris zelf kijken wat de kinderen geleerd hadden.
neem hier een kijkje op de website van meester Willem en meester Stefan