Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Beste van Den Haag!!!!Verleden week won het meidenteam de voorronde van de Cruyff Courts 2011. Woensdag 23 maart mochten ze verder strijden.....en ze hebben weer alle wedstrijden gewonnen! Dat betekent dat de dames doorgaan naar de regio-finale of gelijk al landelijk...Gefeliciteerd! Klik verder voor foto's en voetbalverhalen!

 DE BESTE VAN DEN HAAG !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja wel , opnieuw een voetbateam van ONZE WERELD en wel de meiden van de groepen 8 !
Wat een fantastische prestatie ! Gefeliciteerd ! We zijn trots op jullie !
Meester Ton

Halllooo allemaaaaaal!!!
Op woensdag 23 maart gingen de meisjes voetballeen in de 2e rondee. De eerste wedstrijd moesten we spelen tegen Regenboog,de eindstand was 1-0 dankzij myy... toen moesten we tegen Springbok. Daaar haddenn we jammer genoegg niet gescoordd omdat het een grasveld was en de goaltjes heel klein warenn.. en toen moesten we tegen Zonnebloem.. als we die wedstrijd zouden verliezen waren we niet door naar de volgende ronde omdat Zonnebloem vaker had gescoord dan ons.. maar we hadden gellukig wel gewonnenn met dank aan de scoordster DILANNN UIT 8DD(l)(l)(l) ze had 2 keer gescoord en natuurlijk alle andere meisjesss.. duss genoeg om naar de volgende rondee te gaaaaaaaan..... WE ZIJN DE BESTE VAN DEN HAAAAAGGGGGG.. JOEHOEEEEEEEEE EN ONZE COACHES MEESTER SVEN,. MEESTER SLOBODAN EN NATUURLIJK MEESTER RODGER JULLIE ZIJN DE BOOOOOMMMM........
Dinaaa 8b

JHEEEEEEEEEEEEE, we zijn al de beste van Den Haag!!! WHEE AREE THEE CHAMPIONSS!
Umran 8Bwij zijn kaoutar en siham uit groep 8d en wij hebben meegedaan aan de voetbalwedstrijden van de Cruyff Courts. het was echt gezellig en we waren blij doordat we hadden gewonnen en ook alle wedstrijden. we gaan binnekort naar Amsterdam om daar te spelen voor de beste van Nederland. IS DAT NIET COOL!!!we hopen en weten zeker dat we doorgaan want wij zijn gewoon goed in voetbal klaar!!!
WIJ ZIJN DE KAMPIOENEN!!!
KAOUTAR EN SIHAM UIT GROEP 8D

Hallo ik ben Asli uit groep 8c en ik heb mee. Gedaan met voetballen het was heel leuk. We gingen tegen springbok ,zonnebloem en de regenboog eerst gingen we tegen de regenboog we hadden 1-0 gescoort en dan gingen we tegen het springbok en het was 0-0 en daarna gingen we tegen het zonnebloem we hadden 2-0 gescoort voor ons natuurlijk en op het laats was de prijsuitrijking en wij waren de beste van Den Haag !!!!!!
Asli 8c

Hallo allemaal,

Ik heb mee gedaan aan Cruyff Courts. Toen we daar waren gingen we ons een beetje opwarmen.
De eerste wedstrijd ging heel goed we hadden gewonnen met 1-0. De tweede wedstrijd stond het 0-0 omdat de doeltjes heel klein waren. Daarna gingen we weer spelen en als we die hadden verloren lagen we eruit maar we hadden gelukkig gewonnen het stond toen 2-0!!!
We keken naar de team het leek moeilijk maar we hebben toch gewonnen.
DE BESTE VAN DEN HAAG!!!

Groetjes
Siham uit 8d
(P.S.: De cola was heel lekker en de bekers waren heel groot meester Theo!!)
Haloooo ik bn soumeya uit groep 8b en ik heb mee gedaan aan de voetbaltournooi het was heel leuk er waren moelijke tegenstanders en maklijke we gingen tegen de springbok,zonnebloem en de regenbloem spelen en we hebben drie keer gespeeld. Dina uit groep 8b had 2 keer gescoort en dilan uit groep 8d had een keertje gescoort het was echt leuk en yasmina was onze mascote ze was heel grapig maar wij hebben gewonen van heel Den Haag gewonen!!!!
soumeya 8b

ik ben woensdag 23 maart gaan kijken naar cruijf corts van de meisjes uit groep 8.
ze hebben gewonnen!
onze wereld is nu de beste van Den Haag!
natuurlijk zijn ze naar huis gegaan met een hele mooie beker.
maar er zijn nog heel veel wedstrijden te gaan meisjes!alvast veel succes!!
Hilaltjeee uit groep 8B!!!!hallo,
ik ben Kaoutar uit groep 8d en ik heb meegedaan aan de voetbalwedsrijden en wij hebben gewonnen! de 1e voetbalwedstrijd moesten we vier keer spelen we hadden toen alles gewonnen alleen 1 wedstrijd hadden we gelijk spel. De 2e wedsrijd hadden we ook alles gewonnen en 1 gelijk spel. en op 23 maar moesten we 3 keer spelen en hadden we weer allen ��n gelijk spel en nu zijn we door. We zijn de beste van Den Haag. we moeten later weer spelen maar dan voor heel Nederland in Amsterdam en al mijn teamgenoten zijn blij
ONZEWERELD IS KAMPIOEN!!!
KAOUTAR 8D

voetbal
wij zijn siham en kaoutar uit groep 8d
wij hebben meegedaan aan de voetbalwedstrijden en wij hebben genwonnen we waren echt super goed en we zijn de beste van denhaag geworden omdat we goed samen speelden en gewoon goed speelden we gaan binnenkort naar amsterdam om daar de beste van nederland te worden en dat gaat ons zeker lukken!!
hahahaha kaoutar en siham uit groep 8dOok te zien in het WERELDNIEUWS van MAART 2011!
Nog meer foto's en video zien? Meer weten over de wedstrijden en de Cruyff Courts?
Website Cruyff Courts