Kerstconcerten in het Wereldtheater

 

 

  

Alle leerjaren brachten in de laatste week voor de Kerstvakantie een bezoek aan het Wereldtheater, helemaal in stemming voor de komende Kerstdagen. Voor meester Wim waren dit zijn laatste dagen op school en mocht hij voor alle klassen nog eenmaal het Kerstverhaal komen vertellen en zongen we samen veel kerstliedjes. Met dank en applaus voor alle leerkrachten, muziekdocenten van 1001 Nacht en natuurlijk alle zingende schaapjes, herders, ezeltjes, dennenbomen en leerlingen!   

 

Juffrouw Aartje kwam bij de laatste voorstelling de musici, docenten en natuurlijk meester Wim nog extra bedanken en iedereen kreeg mooie bloemen en applaus! Er zijn nog veel meer kerstfoto's en ook kerstvideo...in het komende Wereldnieuws in het nieuwe jaar 2019 mag je nog even luisteren en kijken naar de kerstconcerten!

 

 
 
Zelf ook nog wat typen? Dat kan hier! Berichten worden geplaatst op deze webpagina.
                                       
Bericht
Naam en groep
Berichten zonder afzender worden niet geplaatst dus vermeld wel je naam en groep!
   Je eigen IP computer-internet-adres wordt automatisch mee verzonden.     

 

TERUG

 

 

customisable counter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.