Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Talhah wint weer bij Boekids 2010!



Na de BOEKIDS-workshops op school mochten de winnaars Sherien Kahiembaks uit 8d en Talhah Qureshi uit 8c afgelopen zondag weer meedoen aan bijzondere schrijf-workshops tijdens het kleurrijke BOEKIDS-festival. Talhah viel weer in prijzen bij de verhalenwedstrijd op het Lange Voorhout! GEFELICITEERD !

 


BOEKIDS is actief met een eigen jeugdfestival vol boeken, verhalen en muziek in Den Haag, maar ook in Suriname. Het BOEKIDS-festival speelde zich op verschillende lokaties af op en rond het Lange Voorhout in Den Haag. Ook dit jaar kwamen schrijvers en kunstenaars naar Basisschool Onze Wereld. Naast voorstellingen en diverse workshops was er ook de kleurrijke expositie 'Vreemde Vogels' te zien, waar leerlingen uit de groepen 7 op school aan hadden meegedaan.







BOEKIDS FESTIVAL 28 MAART DEN HAAG

Op zondagmiddag 28 maart waren de winnaars van de verhalenwedstrijd op de scholen uitgenodigd op het Boekids-festival op het Lange Voorhout in Den Haag. Zij kregen daar als winnaars een VIP-programma aangeboden.
Sherien ook nog even op de foto met special-guest prinses Laurentien en Talhah mocht na de workshops op het Lange Voorhout alweer een prijs in ontvangst nemen! GEFELICITEERD!